Dugogodišnje su prijateljice

Nina Badrić provodila se na zabavi ruske milijarderke u Monacu


Dolores Drvodelić
20.03.2017.20:45
Nina Badrić provodila se na zabavi ruske milijarderke u Monacu
Marko Todorov/Cropix

sažeto

Pjevačica Nina Badrić dugogodišnja je prijateljica ruske milijarderke Aleksandre Melnichenko, a na Instagramu se pohvalila fotografijama s Aleksine zabave u Monacu


Dolores Drvodelić
20.03.2017.20:45

Nije tajna da je naša pjevačica Nina Badrić (44) jako dobra prijateljica s ruskom milijarderkom, porijeklom iz Srbije, Aleksandrom Melnichenko (40). O njihovom dugogodišnjem prijateljstvu, koje je počelo dok je Aleksandra još živjela u Beogradu, svjedoče fotografije koje Nina objavljuje na svom računu na Instagramu. Nina se tako ovaj put pohvalila kako je s Aleks u Monacu, gdje se odvijala zabava darivanja uoči rođenja drugog Melnichenkinog djeteta.

Dame su se, u najmanju ruku jako dobro zabavljale, a uživale su i u magičnim trikovima...

 

Veronika is flying ✈️?? @veronikaheilbrunner ?❤

A post shared by Nina Badric (@badrich) on Mar 20, 2017 at 4:20am PDT

Dijete, prema nagađanjima medija, stiže na svijet 21. travnja, a najviše mu se veseli Tara, kćer bogataša Melnichenko.

Aleksandra se 2005. godine udala za Andreya Melnichenka, a o njihovoj se svadbi pričalo još godinama. Naime, par je zauzeo 139. mjesto na Forbesovoj listi milijardera, a svoju su svadbu platili tridesetak milijuna kuna. Dio poprilične svatovske svote otišao je i na glazbene izvođače. Mladencima su na svadbi nastupili pokojna Whitney Houston, Christina Aguilera i Julio Iglesias.

Na proslavi Aleksandrinog 30. rođendana nastupila je slavna Jennifer Lopez, dok su za proslavu treće godišnjice braka supružnici Melnichenko unajmili Lennyja Kravitza.

Monaco

rođenje djeteta

Nina Badrić

Aleksandra Melnichenko

zabava darivanja djeteta

Podijeli članak