Alka misli da su svi biseksualni

'Nisi bila faca 80-ih ako nisi imala frendicu s kojom si se mazila'


Mirjana Filipović
17.03.2017.08:30
'Nisi bila faca 80-ih ako nisi imala frendicu s kojom si se mazila'
Biljana Gaurina / CROPIX

sažeto

Kantautorica Alka Vuica jedna je od poznatih Hrvatica koja je uvijek otvoreno pričala o svojim ljubavima i životu


Mirjana Filipović
17.03.2017.08:30

Život Alke Vuice, hrvatske kantautorice, oduvijek privlači pažnju medija, a ona nikad nije ni skrivala da je maksimalno uživala kad god je stigla. Zadnjih godina najčešće se spominje Alkina udaja za sarajevskog poduzetnik Zlatka Arslanagića, no to je još na planovima. Alka zbog ljubavi i emisije na Pink BH najčešće boravi u Sarajevu, pa ju se često može sresti u šetnji Baščaršijom.

U svojim je odgovorima uvijek bila iskrena, pa joj tako nije bio problem priznati ni da je u nekoliko navrata bila ljubavnica, piše expressmag.ba.

- Mislim da je biti ljubavnica ponižavajuće za ženu i svakoj bi preporučila da ne ulazi u takav odnos. Misliš da iz njega možeš izaći nedirnut, a ne možeš. Nitko normalan ne može pristati da bude drugi. I zapravo je strašno kako ti frajeri koji zavode jer muškarci koji imaju ljubavnice to rade, zavode, uvijek imaju tu svoju tužnu priču - kaže Alka.

A otkrila je i je li bila sa ženom.

- Znaš što, 80-ih nisi bila faca ako nisi imala frendicu s kojom si se mazila. Nikad nisam bila zaljubljena u ženu, ali sam imala iskustva sa ženama. I to su prelijepa iskustva - prisjetila se pjevačica.

Dodala je da smatra da su svi ljudi biseksualni te da je većina odnosa bazirana na seksualnosti.

- Imam prijateljice koje me nikad nisu privukle, ali i žene koje su me odmah privukle - rekla je.

Podijeli članak