A NIJE JEDINA KOJA SE IMA ČIME POHVALITI

Nives na braniku bujnih oblina: 'Fotke stavljam zato što mislim da su lijepe, a ne da nekog napalim'


Barbara Marinović
09.08.2018.11:30
Nives na braniku bujnih oblina: 'Fotke stavljam zato što mislim da su lijepe, a ne da nekog napalim'
Screenshot/Instagram

sažeto

Lana Jurčević sa svojim prijateljicama odmara u okolici Šibenika, dok je Nives povela sestru u Grčku


Barbara Marinović
09.08.2018.11:30

Brojne poznate Hrvatice digle su ovih dana sidro i otputovale na odmor. Radilo se u teretani cijelu godinu, neke su gradile mišiće, druge su stvarale bujne obline - svaka je na svoj način oplemenila svoju liniju i sada se njome diči na društvenim mrežama.

Grudi i guza Nives Celzijus i njezine sestre ljetuju ovih dana u Grčkoj, a izazvale su oblinama omanji potres i na društvenim mrežama. Na posljednjoj fotografiji koja prikazuje bujne stražnjice sestara, Nives se čak posvađala s pratiteljima. 'Možda je tebi dosadno i možda stavljaš fotke da bi napaljeni muškarci mogli komentirati. Ja fotke stavljam zato što mislim da su lijepe. I možda bas želim da napaljene ženske komentiraju', napisala je ljuta Celzijus na komentar jedne od svojih pratiteljica. Nije ovo prvi put da se Nives našla na braniku guzica i sisa.

 

I tak... 🇬🇷 #athens #glyfada #sisters #suntanning

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on Aug 8, 2018 at 3:15am PDT

Zgodna mršavica Ivana Mišerić oduševljava linijom. Ona je pak često na meti kritika zbog svoje vitke linije. No, radijska voditeljica zaista izgleda sjajno pa se na kritike ne obazire.

Poznato je da je i Fani Stipković fanatično posvećena vježbanju pa ne čudi što je i ona objavila svoje seksi - badić izdanje. Dobila je za svoje obline i mišiće samo komplimente, a budući da diže 70 kilograma u teretani - nije ni čudo.

Kakav bi ovo pregled bio bez Lidije Bačić? Aktivno ona ovog ljeta radi, ali uspjela se pojaviti i na plaži u svom oskudnom badiću. Odmah je pokazala kako je stasita i sprijeda i straga. Sve drugo bilo bi prava šteta.

Nives Celzijus

Lidija Bačić

Lana Jurčević

Ivana Mišerić

Fani Stipković

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter