Upropastile su svakog muškarca?

Njihov otac promijenio je spol i postao žena, dvojica partnera završila su na psihijatriji, a jedan je skoro umro


Mirjana Filipović
07.09.2017.12:00
Njihov otac promijenio je spol i postao žena, dvojica partnera završila su na psihijatriji, a jedan je skoro umro
Profimedia

sažeto

Iako su poslovno vrlo uspješne, teško bi se moglo reći da žene u obitelji Kardashian imaju sreće u ljubavi, a mnogi ih optužuju da su utjecale na sudbinu svakog svog partnera


Mirjana Filipović
07.09.2017.12:00

Iako je to teško za povjerovati, ove godine u listopadu obitelj Kardashian obilježit će deset godina otkako je s prikazivanjem započeo njihov reality show 'Keeping Up With The Kardashians'.

A bilo je tu svega. Vjenčanja, rastave, prekidi, obiteljske krize, fizičke transformacije, uglavnom, puno promjena. Neke su bile očekivane, a neke su šokirale svijet.

Naime, iako imaju sve što požele, članice obitelji Kardashian u ljubavi su zapravo poprilično nesretne. Za početak, krenimo od braka Kris i Brucea Jennera. Krajem 2014. par je objavio da se rastaje poslije 22 godine braka. Zajedno su zaključili da je njihovu odnosu došao kraj. Tada su govorili da je njihova odluka prošla bez imalo drame te da će i dalje ostati prijatelji. No vrijeme je pokazalo drugačije. Naime, malo je reći da su svi ostali šokirani kad je nakon mjeseci nagađanja Bruce je u svibnju 2015. potvrdio da će promijeniti spol. I to je i učinio. Muškarac s kojim je Kris živjela 22 godine odlučio se na potpunu transformaciju i postao žena. Bio je to veliki šok za njegovu obitelj.

Profimedia

Tu je i fatalna ljubav Khloe i bivšeg košarkaša Lamara Odoma. Naime, par se vjenčao nakon samo mjesec dana veze. No 2013. objavljeno je da se rastaju jer je Lamar varao Khloe. Svoju su ljubav pokušavali spasiti, no bezuspješno. A onda je Khloe dodatno slomila vijest kad se Lamar predozirao i u listopadu 2015. zamalo umro. Naime, na podu bordela u Las Vegasu onesviještenog su ga našle dvije prostitutke. Khloe je uz njega bila svo to vrijeme, a on se uspio izboriti za život. No njihova ljubav ipak nije uspjela.

Profimedia

Poslije dva neuspješna braka, Kim se na treći brak, s Kanyeom Westom, odlučila u svibnju 2014. godine. Dobili su dvoje djece, činilo se da u njihovom braku vlada idila,a  onda je reper u studenom prošle godine završio u bolnici. Imao je živčani slom, a u njihov dom pozvani su policija i liječnici. Odlasku u bolnicu prvo se odupirao pa su mu policajci bili prisiljeni staviti lisice. Navodno je imao problema s nesanicom, a na njega je puno utjecao i stres koji je cijela obitelj proživjela nakon što je Kim prošle godine opljačkana u Parizu.

Reuters

I tu je i Scott Disick, bivši Kourtneyin partner s kojim je dobila troje djece. Mnogi su mislili da će njih dvoje zauvijek ostati zajedno, no i njihova ljubav je pukla navodno zbog Scottovih problema s alkoholom. A piću se još i više odao nakon što su njih dvoje prekinuli. Iako je bio i na rehabilitaciji, nije došao k pameti. Sredinom kolovoza hitno je prevezen na psihijatriju gdje je proveo nekoliko dana. Hitna pomoć u njegovom je slučaju intervenirala jer, kao strani mediji pišu, predstavljao je opasnost za sebe i druge.  

Profimedia

A dok su svi ovi skandali potresali njihovu obitelj, ženske članice obitelji radile su na svojoj karijeri. I to uspješno.

star vibes

Kim Kardashian

Kanye West

Scott Disick

Lamar Odom

Bruce jenner

Podijeli članak