Veliki dan za reprezentativca

Nogometaš koji je oženio PMF-ovku, koji planira povratak u svoj gradić i rijetko je duhovit - Evo zašto je Brozović stvarno Epic!


Barbara Marinović
16.11.2018.17:00
Nogometaš koji je oženio PMF-ovku, koji planira povratak u svoj gradić i rijetko je duhovit - Evo zašto je Brozović stvarno Epic!
Foto: Instagram

sažeto

Marcelo i Silvija Brozović slave danas njegov rođendan! Legendarni reprezentativac veliki je zaljubljenik u pikado, obožava svoju curicu, a nakon kraja karijere planira povratak kući


Barbara Marinović
16.11.2018.17:00

Slavlje je danas veliko u domu Marcela i Silvije Brozović. Nakon jučerašnje pobjede reprezentacije nad Španjolskom, danas Marcelo slavi svoj 26. rođendan! Ponosna supruga Silvija čestitala mu je putem Instagrama, a isto je u društvu mame napravila i njihova kćerkica Aurora. Čestitao mu je i njegov klub - talijanski Inter.

Imaju i na što biti ponosni, jer osim što je uspješan nogometaš, Brozović je i prava legenda u svom malom mjestu, živopisni lik čija cijela obitelj skuplja samo simpatije. Tako i supruga Silvija, netipična žena nogometaša - nije razmetljiva, ne opterećuje se brendovima, vlasnica je diplome s PMF-a. Djevojka je to koja je diplomirala biologiju, a odrasla je nedaleko Velike Gorice, otkud je i Brozović.

 
 
 
View this post on Instagram

Moja princezita ❤️😍

A post shared by Super]Kralj[tata]BroZ (@marcelo_brozovic) on Sep 23, 2018 at 11:03am PDT

U ljubavi su odavno, vjenčali su se tijekom božićnih blagdana 2016., a onda dobili i curicu. Jednog dana sigurno će mala Aurora slušati o počecima velike karijere svog oca, a za koju je u velikoj mjeri zaslužan i njezin djed, a Marcelov otac Ivan. Velika mu je podrška od malih nogu, trenirao je sa sinom, brinuo se o startu karijere, bila je prava šteta zapustiti takav talent. Danas zarađuje milijune, igra u jednom od najvećih svjetskih klubova i sigurno je da se roditeljima trud isplatio.

A, vratit će im se jednog dana, kad karijera završi, njihov Marcelo u rodni kraj. Naime, odlučio se jednog dana tamo skrasiti pa je kupio kuću s kafićem, kojem je dao ime Epic Brozo! I u njemu je smješten pikado, inače velika Brozovićeva ljubav. Napravio je brend od sebe, a tijekom finala SP-a stavio na glavu kapu Pussy Riota kada su upali u teren, i po tko zna koji put dokazao kolika je legenda. Epic Broza nitko ne može sabotirati!

 
 
 
View this post on Instagram

Coccodrillo 🐊 + EpicBroZo 🤔 #epicbrozo 🤔 #coccodrillo 🐊

A post shared by Super]Kralj[tata]BroZ (@marcelo_brozovic) on Nov 3, 2018 at 11:00am PDT

Marcelo Brozović

Silvija Brozović

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter