'U potpunosti vjerujem Vjekoslavi i Tončiju'

Novi singl mlade Domenice o ljubavnom trokutu i zavrzlamama


100posto
20.10.2017.12:55
Novi singl mlade Domenice o ljubavnom trokutu i zavrzlamama
Ivan Gudić

sažeto

Talentirana Domenica predstavlja novi singl 'Vidi se iz aviona', autora Vjekoslave i Tončija Huljića


100posto
20.10.2017.12:55

Mladu glazbenicu iz Vela Luke, Domenicu Žuvelu, javnost je upoznala ljetos nakon debitantskog singla 'Kad sam s tobom' s kojim je nastupila i na Splitskom festivalu.

Ležerna i vesela melodija svojim je pozitivnim nabojem brzo osvojila publiku, te mjesecima nije silazila s vrhova top lista. Autorskom paru Huljić bio je to najbolji pokazatelj kako je mlada glazbena nada na pravom putu. 

- U potpunosti vjerujem Vjekoslavi i Tončiju na odabiru teksta i glazbe jer me poznaju već godinama i najbolje znaju kakve pjesme odgovaraju mom karakteru i glasu - rekla je Domenica.

 Zarazni pop ono je što najbolje opisuje i Domenicin najnoviji singl i spot 'Vidi se iz aviona'.

- Tekst je priča koja je sigurno bliska mnogim mladim ljudima, a radi se o ljubavnom trokutu i ljubavnim dilemama. Obzirom da pjesma ima prizvuke retro zvuka, odlučili smo da takav bude i spot - dodala je Domenica.

Video spot za ovu pjesmu režirao je Rino Barbir i u njemu pratimo zgode i nezgode mladog para kojeg, uz Domenicu ponovno glumi i glumac Nikša Arčanin.

Nova uzdanica Huljića, apsolventica je splitske Glazbene akademije, a već godinama zanat brusi kao prateći vokal Madre Badessi, ali i Petru Graši. Također već dvije godine nastupa i s poznatom splitskom grupom 'Boss' kojima je vodeći vokal.Ivan Gudić

Ivan Gudić

Ivan Gudić

Ivan Gudić

Ivan Gudić

Tonči Huljić

Domenica Žuvela

newsletter

Prijavite se na Newsletter