Omiljena mala misica

Obožavatelji Honey Boo Boo, veselite se: Ušla je u novi reality show u kojem pleše salsu


Ines Madunić
14.10.2018.18:00
Obožavatelji Honey Boo Boo, veselite se: Ušla je u novi reality show u kojem pleše salsu
Profimedia

sažeto

Tko god je pratio nakaradne realityje "Toddlers&Tiaras" i "Here Comes Honey Boo Boo" bit će oduševljen


Ines Madunić
14.10.2018.18:00

Čak i ako niste ljubitelj trashy reality showova, sigurno znate tko je Honey Boo Boo - barem preko gifova i memeova.

Pravog imena Alana Thompson, ova djevojčica koja je pred malim ekranima odrasla, imala je 6 godina kad se prvi put pojavila na televiziji.

Bilo je to u realityju "Toddlers&Tiaras", gdje je uz nju uvijek bila Mama June, a Alana, odnosno Honey Boo Boo bila je jedna od natjecateljica na dječjim izborima ljepote. I postala je jedna od najpoznatijih zahvaljujući svojim "provalama".

Ubrzo su televizijski producenti namirisali čisto zlato pa su im ponudili reality samo o njihovoj obitelji. Tako su gledatelji u četiri sezone pratili život Mame June Thompson, oca Mikea "Sugar Beara" Shannona, Alane "Honey Boo Boo" te njezinih sestara Lauryn "Pumpkin", Jessice "Chubbs" i Anne "Chickadee".

Oba su showa bila kritizirana zbog tretiranja djece na neprimjeren način, no to nikad nije zabrinjavalo njezinu obitelj.

Show je otkazan jer je njezina majka bila povezana sa seksualnim predatorom Markom McDanielom pa je to producentima ipak bilo previše.

Honey Boo Boo i Mama June i danas dobro zarađuju. June ima svoj reality "From Not To Hot", u kojem se ponekad pojavljuje i Alana.

Ona je trenutno natjecateljica u još jednom američkom nakaradnom showu - Plesu sa zvijezdama: Dječje izdanje. Naravno da postoji i naravno da je Honey Boo Boo jedna od zvijezda koja se natječe.

Alana danas ima 13 godina, a za nastup u Plesu sa zvijezdama navodno je dobila 50.000 dolara, a ako dođe do finala dobit će još 80.000.

reality show

Honey Boo Boo

Alana Thompson

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter