Reality ljubavi koje su drmale Hrvatskom

Od Keka i Violete do Nemeša i Marijane: Neki parovi vole se i danas, a drugi su se rastali čim su se kamere ugasile


Barbara Marinović
08.08.2018.19:00
Od Keka i Violete do Nemeša i Marijane: Neki parovi vole se i danas, a drugi su se rastali čim su se kamere ugasile
Instagram, Cropix

sažeto

Sretnu vijest - da čekaju dijete, objavili su ovih dana Valentina i Vatroslav iz showa 'Ljubav je na selu'


Barbara Marinović
08.08.2018.19:00

Kada otpočne ljubav pred kamerama, velike su šanse da će se ona završiti onog trenutka kad reality par izađe u vanjski svijet. Uvjeti života pred kamerama nisu ni približni onima u stvarnosti, no neki parovi prava su iznimka od tog pravila. U Hrvatskoj se tijekom godina publika nagledala rađanja reality ljubavi - i dok su neke propale još u samim realityjima, neke su se održale na dulje staze.

'Ljubav je na selu' treba dobiti državne poticaje jer rade na natalitetu

Najfriškiji primjer ljubavi koja se održala jesu Valentina Curić i Vatroslav Tijan iz showa 'Ljubav je na selu'. Zaista su se zaljubili, na snimanju su odmah kliknuli pa su u veljači ove godine počeli živjeti skupa. Na Facebooku su se pohvalili da im stiže i prinova. Sretni Vatroslav više nije mogao držati za sebe sretne vijesti. Beba stiže, a svadbu još nisu odradili, planiraju je ipak za sljedeće ljeto. Sada je na redu prinova.

Nije to prvi par koji je RTL iznjedrio u svojoj emisiji 'Ljubav je na selu', Marijana Batinić i ostatak ekipe spojili su nekoliko parova, a već show ima i 'svoje' djece. Trebali bi dobiti državne poticaje za snimanje, jer uz njih - natalitet raste! Šalu na stranu, nije to niti jedina emisija RTL-a odgovorna za nastanak svemirske ljubavi.

Čvrste BB ljubavi koje traju do danas

Prisjetimo se turbulentne veze Marine Raguž i Romana Obilinovića Žorža. Bili su 2016. godine, tijekom sudjelovanja u Big Brotheru, najpoznatiji hrvatski par. Ljubav je počela kao zabranjena - naime, manekenka je u show ušla kao zaručena djevojka, vani je ostavila Sašu Muheka, i ubrzo ga prevarila pred kamerama. Kad su napustili show, Marina i Žorž nastavili su vezu, a Romano je izašao kao dvostruki pobjednik. Pobijedio je te godine u showu, a u Split doveo i svoju ljubav. Prekinuli su bili nakratko, no nisu mogli jedno bez drugog pa ovih dana zajedno provode vrijeme, pozirali su i iz Knina, gdje su proslavili Dan pobjede i domovinske zahvalnosti.

A tek Nikša i Violeta. Zaljubili su se 2006. godine kada su ušli u Big Brother. Ljubav je planula između Riječanke i Splićanina, a zbog nje se po izlasku iz showa Violeta preselila u Dalmaciju. Danas su roditelji dječaka Jakova, vole se već preko 10 godina i zaista su pozitivan primjer. Ušli su u reality, izašli iz njega i izgradili sretni obiteljski život. Njihova ljubav je, čini se, zaista bila prava. Njihova veza bila je ujedno i prva 'Big Brother' ljubav.

Turbulentne reality ljubavi koje su se prekinule

Strasna je bila i veza između Rine Dehni i Ivana Mitrovića Mrkvice. Sezona 'Big Brothera' na Tajlandu donijela je sirove strasti pred male ekrane, a veza Mrkvice i Rine bila je većinski fizička. Seksali su se na skoro svakom krevetu kuće, ali i u bazenu. No, po izlasku - hladan tuš. Vrlo brzo su prekinuli kada su se vratili u Hrvatsku i u stvaran svijet. Danas Mrkvica zarađuje kao trener atletike, a Rina je neko vrijeme živjela u Dubaiju. Pojavila se 2016. godine u BB kući u društvu Alena Macinića, a ostat će zapamćena po svojoj dugoj plavoj kosi, ali i provokacijama, koje su je silno zabavljale dok je bila u BB-u.

No, nitko kao Nemeš i Marijana. Regionalni Big Brother prikazao je Romea i Juliju na balkanski način. Udana Kninjanka i Nikola Nemešević Nemeš, čija majka se nikako nije mogla pomiriti s činjenicom da je njeno talentirano čedo nečiji ljubavnik. Dramatično je to sve izgledalo, jako su se zaljubili, a Marijana je u konačnici završila razvedena, i s novcem u rukama. Nisu mogli jedno bez drugog ni u stvarnom svijetu, iako su na samom finalu BB-a u Beogradu prekinuli jer se Nemeš u dramatičnim TV minutama odrekao svoje ljubavi. Sve je rezultiralo vezom, pa prekidom, pa opet vezom i onda brakom. Vjenčali su se prije dvije godine u Istri, a prema nagađanjima iz prošle godine - brak je vrlo brzo propao. Ni Marijana ni Nemeš nisu ništa o ljubavoj situaciji htjeli otkriti, no poznato je da Nemešević živi u Beogradu, a da je Marijana planirala treću svadbu - i to sa svojim prijateljem Tomislavom.

I Nova TV svoje ljubavne heroje ima, a recentni primjer su Tomislav Crnčević i Barbara Peterčić. Farmer je Barbaru zaručio pred kamerama, a ona je oduševljeno pristala. Planirali su zajednički život, a po završetku 'Farme' živjeli su zajedno kod njezinih roditelja. Prekid je bio i više nego dramatičan - Barbara je na društvenim mrežama optužila Tomislava za fizičko zlostavljanje, a oon je rekao da je sve to njezin igrokaz i da je zbog svega završio na tabletama za smirenje. Veza im je nakon svega pukla.

big brother

Farma

Ljubav je na selu

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter