SVA LICA NINE MORIĆ

Od ljepotice koja je osvajala svijet do 'Mrtve nevjeste'


Iris Hazler
17.05.2018.12:45
Od ljepotice koja je osvajala svijet do 'Mrtve nevjeste'
Twitter

sažeto

Bivša manekenka koja već godinama živi u Italiji pojavila se u talijanskom Big Brotheru i svojim izgledom ostavila bez teksta


Iris Hazler
17.05.2018.12:45

Ninina karijera krenula je uzlaznom putanjom 1996. godine kada je završila na trećem mjestu natjecanja 'Elite Look of the year'. Nakon toga je uslijedilo preseljenje u Los Angeles kada je ostvarila brojne uspješne suradnje s modnim imenima kao što su Versace, Roberto Cavalli, Valentino, Mariella Burani, Angelo Marani...

 Cropix/Arhiva

Vitka i visoka, s punim usnama i prekrasnom kosom, osvojila je i Rickyja Martina kada je nastupila u spotu za jedan od njegovih najvećih hitova, Livin' La Vida Loca.

Nakon uspjeha u Americi, Nina je dobila ponudu za voditeljski posao u Italiji na televiziji Rai Uno, a tamo je upoznala fotografa Fabrizia Coronu za kojeg se udala 2001. godine, a godinu kasnije su postali roditelji.

Cropix/Arhiva

Buran brak dramatično je prekinut 2007. godine, a prije nego se službeno rastala od Fabrizija, Nina se već udala za talijanskog poduzetnika Massimiliana Dossia. Vjenčali su se u Kambodži u kolovozu 2013. godine, ali prekid je stigao samo dva mjeseca nakon ceremonije.

 Cropix/Arhiva

Osim turbulentnog privatnog života, Ninu prate i kontroverze oko (neuspjelih) plastičnih operacija s kojima se dovela do neprepoznatljivosti.

Posljednji nastup u talijanskom Big Brotheru prije nekoliko dana podigao je najviše prašine, a Twitter je vrlo brzo preplavljen usporedbama Nine s likovima iz crtanih filmova, horora i kraljem popa, Michaelom Jacksonom.

Od putene ljepotice do 'Mrtve nevjeste' očigledno nije toliko dalek put, popločan lošim odlukama i još gorim plastičnim kirurzima.

manekenka

plastične operacije

Nina Moric

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter