'Zečica' kroz godine

Od seksi spasiteljice do pretjerano zategnute aktivistkinje, Pamela je ultimativna seks bomba


Ines Madunić
05.12.2017.14:40
Od seksi spasiteljice do pretjerano zategnute aktivistkinje, Pamela je ultimativna seks bomba
Profimedia

sažeto

Glumica i model ponovno je zatekla sve svojim 'ispeglanim' licem


Ines Madunić
05.12.2017.14:40

O njoj možete misliti što hoćete, ali činjenica je da je Pamela Anderson (50) jedna od najvećih seks bombi devedesetih. Od toga da je rekordnih 14 puta krasila naslovnicu Playboyja, do uloga u "Spasilačkoj službi" i trash seriji "V.I.P." te današnjih borbi za prava životinja, uvijek je znala kako privući pažnju.
S obzirom na to da je u Londonu ponovno šokirala svojim izgledom, i to ne savršenom linijom, nego pretjerano zategnutim licem, kroz godine se prisjećamo kako je Pamela podizala prašinu svojim pojavljivanjima u javnosti.

1984. srednja škola

Kratka, smeđa kosa i naivni osmijeh - evo Pamele sa 16 godina u srednjoškolskom godišnjaku. Rođena je u Kanadi, a srednu školu završila u gradiću Comox.

Getty Images

1990. prvo snimanje za Playboy

Sramežljiva i slatka, bez ikakvih estetskih operacija, Pamela se pojavila kao Playmate veljače 1990. godine. Nakon toga povećala je grudi na broj 34D, a kasnije dodatno i na 34DD.

Playboy

1992. Baywatch

S novim grudima došla je i uloga C.J. Parker u "Spasilačkoj službi", gdje je svaki tjedan oduševljavala u seksi crvenom badiću.

Profimedia

1999. V.I.P.

Pamela je dobila svoju seriju u kojoj je glumila Vallery Irons i često ismijavala svijet poznatih i slavnih te svoju sliku u medijima. Seriju je snimala četiri godine, a nakon te uloge kirurški je odstranila implantate u grudima.

Getty Images

2006. s Kid Rockom

U vezi s rokerom bila je od 2001. do 2006., a bili su i u kratkom braku. Veza je bila turbulentna, a nakon razvoda pokušala se pomiriti s prvim suprugom Tommyjem Leejem, no to nije uspjelo. Kasnije se udala za Ricka Solomona.

Reuters

2016. s Assangeom

Strastvena aktivistkinja za prava životinja, krajem 2016. Pamela je izjavila da je Julian Assange, osnivač WikiLeaksa, "junak", a navodno ga je počela često posjećivati u njegovom ezgilu, u ekvadorskoj ambasadi u Londonu. Povezali su se oko aktivističkih ciljeva, a navodno su u vezi.

Profimedia

2017. botoks

Malo je ipak pretjerala, pomislili su mnogi kad su je vidjeli prvo na festivalu u Cannesu, a onda i kasnije tijekom godine. Pamela još izgleda izvrsno, ali njezina prirodna ljepota zaista ne treba toliko zatezanja i botoksa.

Profimedia

star vibes

pamela anderson

Podijeli članak