Diva oduvijek

Odavno znamo da Brena voli imati poslugu u kući, ali njezini su zaposlenici pobjegli od nje na rodne Filipine nakon šokatnog prijedloga


100posto
08.10.2019.16:00
Odavno znamo da Brena voli imati poslugu u kući, ali njezini su zaposlenici pobjegli od nje na rodne Filipine nakon šokatnog prijedloga
Ivo Ravlic / CROPIX

sažeto

Pjevačica je navodno htjela posvojiti dijete koje je živjelo u njezinoj kući tri godine


100posto
08.10.2019.16:00

Puno se u posljednje vrijeme priča i piše o važnosti posluge u kući Lepe Brene. Pjevačica je nedavno izjavila kako ne želi gubiti vrijeme na kućanske poslove te kako joj je lakše imati nekoga tko će ih odraditi umjesto nje.

"Mama me naučila kuhati, to je bilo obavezno. Sve sam morala znati, međutim, sve što mogu platiti ne želim raditi. Volim lijepo postavljen stol te da mi netko skuha i donese. Sve dok sam živa, moći ću si to priuštiti. Bolje mi je zaposliti neku lijepu kuharicu nego da gubim vrijeme na to što se pojede za pola sata. Ne trebam biti najbolja i sve raditi savršeno", zaključila je diva koja je u Zagrebu rasprodala Arenu četiri mjeseca prije koncerta i dodala još jedan.

U srpskim medijima poznato je kako Brena s mužem Bobom Živojinovićem živi u elitnom dijelu Beograda, na Bežanijskoj kosi, te da već godinama za njih kuha izvjesna Kata, koja je postala praktički članica obitelji.

Ranko Suvar/Cropix

No, jedna priča se posebno ističe kad se govori o Breni i posluzi, a pojavila se u svim regionalnim medijima kao veliki skandal prije osam godina.

Naime, Brena je tad zaposlila bračni par Filipinaca da joj pomažu u i oko raskošne vile i imanja. Žena je kuhala i spremala, a muškarac se brinuo o vrtu. Njih su dvoje doveli i svog sina koji je živio u kući, a navodno se jako zbližio s Brenom i Bobom.

Ali, idila je prekinuta kad se bračni par pokupio i otišao ne samo iz Brenine vile, nego i iz Srbije; prvo u Grčku, a zatim i natrag na Filipine. Razlog? Brena je htjela posvojiti njihovog sina!

"Njezina je namjera bila dobra, vjerovala je da će dječaku moći pružiti puno više nego oni, a nikad im ne bi zabranila da ga dođu vidjeti ili provedu neko vrijeme s njim", rekao je anonimni izvor.

Roditelji dječaka su bili u potpunom šoku nakon tog prijedloga da su se ekspresno spakirali i otišli nakon što su tri godine radili za njih.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on Aug 19, 2019 at 12:18am PDT

Te su priče krenule nakon što je objavljen video u kojem dječak naziva Brenu "mamom", a i ona je često pričala kako su se i ona i suprug zbližili s cijelom obitelji, a pogotovo dječakom.
Breni je teško palo kad je obitelj odselila, a navodno je i dječak patio jer mu je nedostajala pjevačica.

Međutim, Lepa Brena nikad nije potvrdila ove navode. Priznala je kako joj je teško pao rastanak od cijele obitelji.

"Kad je došao kod nas imao je dvije godine. Kad je navršio pet godina trebao se upisati u školu, a nije imao srpsko državljanstvo i morao se vratiti na Filipine. Drugi razlog zašto su oni otišli su obiteljski problemi zbog kojih su bili rastrgani. Imali su bolesnu majku i bolesnog oca i morali su ostati na Filipinima, tako da smo se zaista, zaista teško rastali", rekla je pjevačica.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on Jul 13, 2019 at 2:56pm PDT

Dodala je i kako nije istina da je htjela posvojiti dječaka, iako su bili jako bliski.

"Jako smo ga voljeli, on je bio beba s kojom smo se budili, svađali smo se oko toga tko će ga čuvati jer su mu svi htjeli biti blizu. No, ne možete posvojiti dijete koje je već posvojeno i koje ima roditelje, meni je mojih troje djece sasvim dovoljno. Jedva sam čekala da se oni izvuku iz pelena i da se ja malo bavim sama sa sobom i da imam prostor u kojem mogu raditi", objasnila je pjevačica.

skandal

Lepa Brena

posvojenje

posluga

newsletter

Prijavite se na Newsletter