Potpuni preokret u životu Charlieja Sheena

Odrekao se droge i alkohola, svako jutro vježba jogu, a ima 25 godina mlađu djevojku


Mirjana Filipović
14.07.2017.20:00
Odrekao se droge i alkohola, svako jutro vježba jogu, a ima 25 godina mlađu djevojku
Profimedia

sažeto

S Julijom Stambler, koja je bivša dadilja njegove djece, u vezi je od ožujka


Mirjana Filipović
14.07.2017.20:00

Charlie Sheen (51) šokirao je svijet kada je 2015. godine priznao da je HIV pozitivan. U životu zvijezde serije 'Dva i pol muškarca' od tada se puno toga promijenilo. Iako je izgubio brojne prijatelje i suradnike, opet je u vezi. Ime njegove djevojke je Julia Stambler, a ona je zaslužna i za njegov novi, zdrav način života.

Reuters

Zadnjih nekoliko tjedana glumac ujutro pliva i vježba, a okrenuo se i veganskoj prehrani. Charliejevi pokušaji zdravog života počeli su već i ranije, no Julia mu je sada motivacija da u tome i ustraje, piše portal TMZ.

- Jedno jutro sam se probudio i zaključio da zaslužujem bolje - izjavio je glumac u jednom intervjuu.

Tvrdi da teške droge više ne konzumira, a bježi i od alkohola. Odlučio je da će poduzeti sve kako bi spriječio razvijanje AIDS-a.

Profimedia

Zbog lijekova koje je koristio u početku, patio je od povremene demencije. Stanje mu je bilo loše sve dok nije postao dio eksperimentalne skupine koja testira lijek PRO 140 i sada se, kaže, ponovo osjeća kao onaj stari.

- Kada su mi liječnici priopćili dijagnozu bio je to poziv za buđenje. U tom sam trenutku shvatio dar života. Mogao sam se skrivati i ne pričati o tome, ali odlučio sam suprotno - kaže Charlie.

Glumac je s 26-godišnjom Julijom u vezi od ožujka. Julia je bivša dadilja njegovih osmogodišnjih blizanaca Boba i Maxa koje je dobio u braku s Brooke Mueller.

djevojka

Charlie Sheen

Julia Stambler

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter