SJAJNE VIJESTI STIŽU IZ SPLITA

Oliver će blagdane provesti kod kuće, a supruga Vesna tvrdi: 'U bolnici igra briškulu i priča viceve, a ponekad dobaci i neku psovku'


100posto
20.12.2017.18:30
Oliver će blagdane provesti kod kuće, a supruga Vesna tvrdi: 'U bolnici igra briškulu i priča viceve, a ponekad dobaci i neku psovku'
Arhiva/Cropix

sažeto

Oliverov je to, što dobro znaju oni koji poznaju popularnog pjevača, svojstven način zezanja, više ruganje na vlastiti račun...


100posto
20.12.2017.18:30

Sjajne vijesti stižu iz Splita!

Stari morski vuk i jedan od najpopularnijih pjevača na Balkanu, Oliver Dragojević, nadolazeće praznike provest će u u svojem domu, u krugu obitelji. To je novinarima potvrdila njegova supruga, Vesna Dragojević.

"Ovaj tjedan će ga, do Božića, pustiti. Puno mu je bolje... Super se osjeća", kazala je Vesna Dragojević za Slobodnu Dalmaciju.

Inače, Olivera u Klinici za onkologiju i radioterapiju KBC-a Split, osim supruge redovito posjećuje uža i šira rodbina ali i kolege sa scene, a naročito nakon hospitalizacije od prije dva tjedna kada mu je organizam bio oslabljen zbog četvrte, a ujedno i posljednje kemoterapije.

"U pitanju su bile normalne nuspojave koje se javljaju nakon kemoterapije. Sad je gotov s tim", kratko je objasnila Vesna Dragojević Slobodnoj Dalmaciji.

Dodala je i kako on ne napušta vedar duh, štoviše raspoložen je za šalu i igranje briškula, a tu i tamo uputi neku sočnu dalmatinsku psovku medicinskom osoblju koje ga "gnjavi".

Oliverov je to, što dobro znaju oni koji poznaju popularnog pjevača, svojstven način zezanja, više ruganje na vlastiti račun.

Oliver Dragojević

oporavak

KBC Split

karcinom pluća

bolestan

Vesna Dragojević

newsletter

Prijavite se na Newsletter