tužna vijest na pjevačev 70. rođendan

Oliver Dragojević zbog zdravstvenih razloga prisiljen otkazati koncerte u splitskoj Areni


Ružica Matić
07.12.2017.17:25
Oliver Dragojević zbog zdravstvenih razloga prisiljen otkazati koncerte u splitskoj Areni
Duje Klarić / CROPIX

sažeto

Koncerti sa Zagrebačkom filharmonijom, koji su se trebali održati 15. i 16. prosinca u Spaladium Areni, otkazuju se do završetka liječenja, priopćio je pjevačev tim


Ružica Matić
07.12.2017.17:25

Oliver Dragojević prisiljen je zbog zdravstvenih razloga otkazati splitske koncerte kojima se izrazito veselio, priopćio je tim legendarnog pjevača koji danas slavi 70. rođendan.

Oliver se, kao što je javnost upoznata, već mjesecima bori s teškom bolesti.

"Koncerti pod nazivom „OLIVERovih 70" uz Zagrebačku filharmoniju, koji su se trebali održati 15. i 16. prosinca u splitskoj Spaladium Areni, otkazuju se do završetka liječenja.

Oliveru je jako teško što mora razočarati publiku koja ga toliko godina prati, ali svi vjerujemo u pozitivan ishod i nove koncerte.

Povrat novca kupcima za kupljene ulaznice počet će od srijede, 13. prosinca.

Kupci povrat sredstava mogu dobiti na prodajnom mjestu gdje su kupili ulaznice, a ako su ulaznice kupili putem stranice www.eventim.hr, povrat će dobiti automatski na terećenu karticu te se nije potrebno javljati Eventimu.

Kupci koji su kupili ulaznice na blagajni Spaladium Arene u Splitu ili  uplatom na Eventimov bankovni račun dobit će povrat novaca na svoj bankovni račun broj kojeg trebaju javiti e-mailom na info@eventim.hr zajedno sa naznakom broja narudžbe.

Zbog velikog broja prodanih ulaznica cjelokopni povrat ulaznica može biti u nešto dužem periodu nego obično te se mole cijenjeni kupci za razumijevanje", priopćio je Oliverov tim. 

Vijest da Oliver ima rak ljetos je potresla cijelu regiju. 

"Vražja bolest je to, malo sam oslabio ali nadam se pozitivnom ishodu. Najbitnije je ostati čvrst u glavi, a ja se psihički osjećam dobro. Pijem mnogo lijekova, za svakakva čuda… Protiv bolova, za krv, za energiju pa se mogu događati nuspojave. Teško je to sve uskladiti i biti siguran da su sve tablete međusobno kompatibilne. Bio sam čak ostajao bez sluha. To je trajalo dva tjedna, kao da su mi uši bile začepljene", rekao nam je Oliver prije mjesec i pol dodajući kako svaki dan u kući vježba, malo svira, pjeva i pokušava ne ispasti iz ritma. Tada je ispričao i koliko se veseli koncertima u svom najdražem Splitu. 

Želimo mu da pobijedi opaku bolest i uskoro nam opet zapjeva!

Podijeli članak