Brat slavnog glumca

'On je gori od našeg oca koji me godinama silovao, a s našom majkom imao je čudno blizak odnos'


Ines Madunić
26.01.2018.17:00
'On je gori od našeg oca koji me godinama silovao, a s našom majkom imao je čudno blizak odnos'
Getty Images

sažeto

Stariji brat oskarovca Kevina Spaceya progovorio je o djetinjstvu i zlostavljanju


Ines Madunić
26.01.2018.17:00

Nakon što su ga otpustili iz hit televizijske serije "Kuća karata" zbog optužbi za seksualno zlostavljanje, Kevinu Spaceyu (58) ni danas ne ide ništa bolje.

Njegov stariji brat Randy Fowler (62) upravo je objavio knjigu o svom djetinjstvu s oskarovcem u kojem otkriva strašno zlostavljanje koje je trpio od njihovog oca.

"Cijeli život mislio sam da sam štitio Kevina od našeg monstruoznog oca, kojeg sam zvao 'Stvorenje', ali ispostavilo se da je on još gori od njega. Sjedio je na svom tronu i iskorištavao ljude koristeći svoj novac i moć. Čuo sam da se prijavio u neku kliniku za liječenje ovisnosti o seksu. Mislim da je u krivoj zgradi - stvar je puno ozbiljnija od toga", rekao je Randy. Njihov otac seksualno ga je zlostavljao godinama.

"Počelo je kad sam imao 14 godina. Događalo se dva do tri puta tjedno. Ne znam je li se i Kevinu događalo isto. Ne razgovaramo i nikad mi to prije nije spomenuo", rekao je Fowler. Jednom je htio upucati svog zlostavljača oca te sakrio u ormar s pištoljem, ali otac nikad nije otvorio vrata ormara. Fowler kaže da bi ga sigurno ubio da je imao priliku jer je bio psihički uništen.

Dodaje da je njegov mlađi brat pričao u javnosti neke anegdote iz djetinjstva koje su se zapravo dogodile Randyju.

"On je patološki lažljivac. Pokušavao je svijetu prodati priču o svom teškom djetinjstvu, a zapravo je bio mamin dečko koji je dane provodio u kazalištu", rekao je Randy, a tvrdi i kako je Kevin imao čudno blizak odnos s majkom koji mu nikad nije bio jasan.

"Napisao sam ovu knjigu kako bih mu pokazao koliko zlostavljanje boli i kako utječe na tinejdžere i djecu. Ali, volio bih da ponovno budemo bliski i da mi se javi", zaključio je Randy.
Kevina Spaceya nekoliko je muškaraca optužilo za seksualno zlostavljanje, a mnogi su u to vrijeme bili maloljetni.

glumac

seksualno zlostavljanje

Kevin Spacey

djetinjstvo

Kuća karata

Randy Fowler

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter