Srce ne bira!

On 'štreber' ona bomba', ona u upravi banke, on na estradi: Ljubavni spojevi koji nemaju logike, ali traju i danas


Barbara Marinović
26.09.2018.19:30
On 'štreber' ona bomba', ona u upravi banke, on na estradi: Ljubavni spojevi koji nemaju logike, ali traju i danas
Foto: CROPIX

sažeto

Rijetke su žene estradnjaka koje imaju iznimno ozbiljnu karijeru, no ima i toga


Barbara Marinović
26.09.2018.19:30

Kada je otkriveno da su se vjenčali Jasen Mesić i Barbara Medved, mnogi su komentirali da je par baš neobičan. Ipak se radi o mladom političaru i bivšoj voditeljici i manekenki. Ipak, ona je puno više od lijepog lica, a u trenutku kada su ušli u brak već je bila u politici. I upoznali su se na poslu, u Saboru. U ovom dvojcu neobičnije je možda to što se Barbara nakon javnog posla i svijeta ljepote odlučila na politiku! Uložila je nakon fakulteta dodatno u obrazovanje u Londonu, a u sektoru turizma bilježi karijerne uspjehe. Zaslužna je gđa. Mesić i za trominutni spot Hrvatske turističe zajednice u kojem su se okupili najbolji hrvatski sportaši, glazbenici Maksim Mrvica i 2Cellos te glumica Zrinka Cvitešić, a isti je proglašen najboljim turističkim promotivnim spotom na svijetu, za 2017. godinu. Na funkciji savjetnice ministra, Barbara provodi ključne reforme u turizmu.  Neobičan je taj spoj 'štrebera' i 'bombe', no čini se da dobro funckioniraju.

Foto: CROPIX

Neočekivan je i spoj Harija Rončevića i njegove Nelsi. Naime, ekscentrični glazbenik u braku je s članicom Uprave jedne banke. Dok je gospođa u visokom biznisu, njen suprug je već dugo godina jedan od najpoznatijih naših glazbenika. Zbog nje se preselio iz voljenog Splita u Zagreb, a Nelsi se rijeko kada javno pojavljuje u smislu suprugovog posla. Dodoše, ni Harija nećete baš sretati po špici.

Foto: CROPIX

Iznenadili su svojom ljubavi i Severina te Igor Kojić. On mlađi od nje, sin poznatijeg oca, a ona najveća zvijezda u regiji. Kada su se spojili, mnogi su mislili da će veza propasti. Ona je puno poznatija i ostvarenija u tom trenutku bila od samozatajnog Igora. No, zajedno su i danas, a čini se da se Kojić sjajno nosi s titulom Severininog supruga.

Vojko Bašić/Cropix

Dok je on docent na Ekonomskom fakultetu, ona je glumica, najpoznatija po ulozi iz par sapunica. Ne želimo time umanjiti rad, obrazovanje i trud Marijane Mikulić, već jednostavno dati do znanja da masa gledatelja kojima je poznata nije išla gledati njene kazališne predstave. I dok je Marijana prava umjetnička duša, Josip je u strogoj i organiziranoj strukturi akademske zajednice.

Foto: CROPIX

I za kraj, jedan potpuno logičan par - koji rijetko tko razumije do kraja. Petar Grašo i Danijela Martinović u vezi su već dugi niz godina, skladni su, sretni, no nikad se nisu vjenčali. Mnogi ih za to pitaju, no njima to jednostavno nije važno. Puna podrška - samo ljubav!

Srđan Vrančić/Cropix

Severina

igor kojić

Marijana Mikulić

Hari Rončević

Barbara Medved Mesić

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter