Ona je stigla, a sve je stalo...

Nije Gospa, već je Nives Ivanišević! Otkad se udala, podigla si je društveni status (iako nju to i nije briga)


Barbara Marinović
05.10.2018.12:00
Nije Gospa, već je Nives Ivanišević! Otkad se udala, podigla si je društveni status (iako nju to i nije briga)
Foto: Tomislav Krišto/CROPIX

sažeto

Olakšavajući mot rukom napravio je prema nama čovjek iz organizacije kada je Nives došla, svi smo kolektivno postali svjesni da je tu kraj gostima, gošća večeri listu je zaključila


Barbara Marinović
05.10.2018.12:00

Pojavila se ona, a sve je stalno. Bila je zadnja zvijezda koja je ušla u Hrvatski glazbeni zavod na samostalnu reviju ELFS-a. Kada je ušla, organizator je napravio rukama onaj olakšavajući mot prema nama, okupljenim patnicima koji čekamo da fotografiramo/razgovaramo na par minuta/privedemo pred kameru. Svakom svoje veselje, svoj posao. Njegova gesta rukom došla nam je k'o oslobođenje, a ona k'o šećer na kraju. Radi se o Nives Ivanišević, koja je friško nakon poroda stigla na pola sata pozdraviti, podržati svoje omiljene dizajnere.

U domaćoj celebrity klasifikaciji imate onih koji su vam više - manje, onih koji su prisutni godinama i općeprihvaćeni, ali i onih koji su 'it' u tom trenutku. A trenutak za spomenutu Nives traje otkako je ušla u brak s poznatim Goranom, a nedavno i dobila prinovu. Da ne mislite da smo zločesti - gospođa Ivanišević iznimno je lijepa cura, nije ufurana u samu sebe, što je uvijek za pohvalu. No, činjenica je da je svoj društveni status podigla prezimenom Ivanišević, svi s njom žele surađivati, svi je žele vidjeti - a na ovakve evente, koji vrve celebrityjima - ona nikako ne dolazi prva. Ne isključujemo, doduše, varijantu da je žena stigla pri kraju dolazaka gostiju jer ima bebu, no nekako nam se čini da su organizatori prilično vješto složili raspored dolazaka.

Foto: Tomislav Krišto/CROPIX

Što se same organizacije društvenih događanja tiče, uvijek vlada određeni kaos. Ne zna se tko pije, tko plaća. Ovoga puta, unatoč ogromnoj količini ljudi koji su stigli zbog ELFS-a, to se nije dogodilo pa tu treba pohvaliti organizacijski dio, olakšava posao. Sve je zapravo imalo smisla, lista gostiju, raspored sjedenja. Nitko ne zna bolje od onih koji rade ovaj posao - lista je sve. Bože sačuvaj skandala i nelagode ako se na krivi način netko kraj nekog smjesti. Ovako je sve imalo smisla - Domenica, Mia Dimšić, Zsa Zsa - sve po godinama i karijernim fazama skladne, pa su zajedno i došle, ali i sjedile.

Spomenuta Nives stigla je na kraju, ušla je kad se gužva na ulazu već malo iščistila, pa je u miru malo proćaskala s medijima i fotografirala se. Za ekstravaganciju su bile zadužene prijateljice Borna Rajić i Iva Majoli, koje međusobnu ljubav dijele već odavno. Njihov BFF status je hit. Generalno, dobra je atmosfera vladala, a specifičnu 'nadrkanu' fashion facu rijetko se moglo vidjeti. Rijetko, ne nimalo, no ta imena vjerojatno niti ne znate. To su oni koji su preko nekog dobili upad, udarili 77 selfieja i Insta Storyja. Dobro je sve. Generalno je vlada pozitivna atmosfera, gužvi unatoč.

Foto: Tomislav Krišto/CROPIX

ELFS-i su nepretenciozni, rade nosivu odjeću pa vjerujemo da će i ova kolekcija planuti, laskaju ženi. Komercijalni potencijali su im jako veliki i dečki znaju što rade.

Foto: Tomislav Kristo/CROPIX

Nives Ivnaišević

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter