Nitko nije savršen

Oni su svoje mane pretvorili u slatke i nezaboravne zaštitne znakove


Ines Madunić
08.09.2017.20:00
Oni su svoje mane pretvorili u slatke i nezaboravne zaštitne znakove
Profimedia

sažeto

Elizabeth Taylor nije imala normalne trepavice, a jedna od najljepših žena na svijetu ima šest prsti na desnoj nozi...


Ines Madunić
08.09.2017.20:00

Izgledaju kao da su savršeni, ali ni holivudski glumci bez profesionalne šminke nisu bogovi. Štoviše, mnogi imaju prilično čudne mane zbog kojih nam se još više sviđaju. Pa, umjesto da se stalno uspoređujemo s njihovim naizgled savršenim tijelom, vrijeme je da se pomirimo s time da nitko na svijetu nije savršen i prihvatimo svoje mane, baš kao i one koje imaju naši omiljeni glumci i glumice. One nas čine jedinstvenima!

Megan Fox

Profimedia

Nekima savršena žena, Megan ima čudnu manu, anomaliju koja se naziva brahidaktilija. Radi se o razvojnom mani zbog koje su neki prsti na rukama ili nogama manji nego drugi. Megan ima kraće palčeve na obje ruke, a zbog toga su joj i nokti na tim prstima široki.

Elizabeth Taylor

Profimedia

Kad je snimala "Lassie se vraća kući", redatelj Fred M. Wilcox rekao je mladoj Elizabeth da skine šminku jer je mislio da je ima previše. No, Elizabeth nije uopće imala šminku na očima. Naime, njezine trepavice rastu u dva reda pa su zato guste, dajući njezinim ljubičastim očima još jači efekt.

Alan Rickman

Reuters

Pokojni Britanac bio je poznat koliko po svojoj glumi, toliko i po dubokom glasu. Ispostavilo se da je on rezultat defekta donje čeljusti zbog koje je kao dijete imao problema s govorom. Tako je i nastao njegov specifičan ton glasa te način govora zbog kojeg su ga svi obožavali.

Kate Bosworth

Reuters

Kalifornijska ljepotica ima jedno plavo i jedno smeđe oko. Medicinski, to se zove heterokromija. Možda niste primijetili to na filmu jer glumica često na poslu nosi leće kako bi prikrila tu anomaliju. Istu "manu" ima i Mila Kunis, čije je jedno oko smeđe, a drugo zeleno.

Jean Claude Van Damme

Reuters

Još u mladosti glumac je udario glavom u bazenu i otad ima veliku kvrgu na čelu. Možda mu je baš zbog toga bilo lakše dobiti uloge u akcijskim filmovima.

Vanessa Paradis

Reuters

Kad je bila djevojčica, savjetovali su joj da sredi veliki razmak među zubima. Ali, francuska glumica nije poslušala i razvila je svoj zaštitni znak koji je ostao s njom zauvijek.

Seal

Reuters

Kao dječak Seal je bolovao od autoimune bolesti sistemski eritemski lupus, zbog koje je dobio oštećenja na koži lica. Ožiljci su mu i danas ostali, ali to mu nije smetalo u zavođenju nekih od najljepših žena svijeta. Pjevač je bio u vezi s Tyrom Banks te u braku s Heidi Klum.

Halle Berry

Profimedia

Prelijepa Halle na jednoj nozi ima prst viška. Ovakve se anomalije uglavnom rješavaju u djetinjstvu, no Halle nikad nije bila na operaciji. Šesti prst joj ne smeta pa bez problema nosi sandale i šeta bosa na plaži.

Matthew Perry

Reuters

Ovo sigurno niste primijetili, ali omiljenom "Prijatelju" nedostaje gornji dio srednjeg prsta desne ruke. Izgubio ga je kao dijete, kad mu je ruka zapela u vratima.

star vibes

celebrity

Halle Berry

Megan Fox

Elizabeth Taylor

mane

Alan Rickman

Podijeli članak