Michelle+David=ljubav

Oni su ultimativni holivudski power couple još od 1993. i ludo su zaljubljeni


Ines Madunić
27.09.2017.18:40
Oni su ultimativni holivudski power couple još od 1993. i ludo su zaljubljeni
Getty Images

sažeto

Glumica i producent upoznali su se na slijepom spoju, a iste godine su se vjenčali


Ines Madunić
27.09.2017.18:40

Ona je jedina Žena Mačka koju volimo, jedna od najljepših žena na svijetu i genijalna glumica s tri nominacije za Oscara. On je najjači televizijski producent odgovoran za klasike kao što su Chicago Hope, Privatna praksa, Boston Legal, Ally McBeal i Velike male laži. Michelle Pfeiffer (59) i David E. Kelley (61) holivudski su 'power couple' već 24 godine, a i danas izgledaju zaljubljeno.

Reuters

Par se upoznao na slijepom spoju koji su dogovorili zajednički prijatelji. Michelle je prije bila u braku s glumcem i redateljem Peterom Hortonom (64) te vezama s Johnom Malkovichem i Fisherom Stevensom, a Davida je upoznala samo dva mjeseca prije nego što je finalizirala posvajanje kćeri Claudije Rose. Bilo je to 1993. godine.

Njihov prvi spoj nije bio previše uspješan, iako su se svidjeli jedno drugome. Naime, išli su na kuglanje, a onda su došli i njihovi prijatelji pa se sve pretvorilo u veliko druženje. Međutim, David ju je nazvao i idući tjedan odveo u kino. Gledali su "Drakulu" i nakon toga počeli ozbiljno hodati. Uskoro su počeli i živjeti zajedno i - odmah postali roditelji, jer je posvajanje njezine kćeri došlo kraju i Claudia Rose stigla je doma.

Reuters

"Većina ljudi nema takav početak veze. Ali, vidjela sam ga u situaciji koja svakako razdvaja dečke od muškaraca. Očito, opravdao je sva očekivanja. Oboje smo u to vrijeme bili odrasli i spremni za obitelj. Vidjeli smo jedno drugo kao roditelje i prije nego što je naša veza napredovala i na neki način pritisak je bio manji, koncentrirali smo se na nešto drugo, a ne samo na nas. To je dokaz da tradicionalan način nije uvijek jedini ispravan", rekla je o njihovoj vezi Michelle. Iste godine vjenčali su se u studenom, a iduće godine dobili su i biološkog sina Johna Henryja.

"Kad sam tek počela hodati s Davidom, stalno sam čekala da mi pokaže svoje pravo lice, onu ružnu stranu. Ali, to se nikad nije dogodilo. Nisam mogla vjerovati da postoji tako pristojna, normalna osoba. Ima nevjerojatan smisao za humor, talentiran je i bistar. Jednostavno me osvojio", rekla je o suprugu Michelle.

Reuters

Iako je kroz cijele devedesete bila aktivna, 2000. je odlučila manje raditi, a više se posvetiti obitelji. Osnovala je producentsku kuću Via Rosa i vrlo pažljivo birala u kojim će se filmovima pojavljivati. Tako je, npr. trebala uz Antonija Banderasa glumiti u "Prvom grijehu", ali je odustala, a na njezino mjesto došla je Angelina Jolie. Od 2007. polako se počela vraćati Hollywoodu, ali tek nedavno glumi u velikim projektima.

"Sad kad su djeca otišla a koledž, planiram puno raditi. Osjećam da je moja najbolja izvedba još u meni", rekla je Michelle, koja je dobila pohvale za ulogu u trileru Darrena Aronofskog, "Mother!".

Iako su imali neobičan i jako brz početak veze, Pfeiffer i Kelley još se čine kao da su jako zaljubljeni. Ona kaže da su još uvijek u fazi medenog mjeseca.

Reuters

"Nikad se nismo stigli zasititi jedno drugoga jer smo stalno imali druge obaveze. Nismo došli do onoga kad se gledamo i pomislimo: 'Hm, nisam baš sigurna u vezi tebe...' Ali, svejedno se trudimo oko našeg braka. Još uvijek svaki tjedan idemo na spoj", rekla je glumica.

Kelley je otkrio kako misli da je tajna njihova uspješnog braka "vjerojatno to što se volimo, poštujemo i često se držimo za ruke".

ljubav

brak

ljubavni par

Michelle Pfeiffer

David E Kelley

Podijeli članak