Imamo i svijetlih modnih primjera

Oparina zamjenica ugostila je princa Edwarda, lako bi je oni koji ne znaju smjestili i u kraljevsku obitelj! 37-godišnja Jelena baš je 'ubola'


100posto
17.05.2019.17:00
Oparina zamjenica ugostila je princa Edwarda, lako bi je oni koji ne znaju smjestili i u kraljevsku obitelj! 37-godišnja Jelena baš je 'ubola'
Foto: Tom Dubravec / CROPIX

100posto
17.05.2019.17:00

Najmlađi sin kraljice Elizabete II. boravi u Splitu, sletio je jučer te će tamo ostati dva dana. Princ Edward jedanaesti je u redu za britansko prijestolje te je zaštitnik i podrška za niz institucija i dobrotvornih organizacija, većinski onih koje pružaju podršku mladim ljudima. Predstavlja i britanske oružane snage, a Hrvatsku je posjetio kako bi ojačao hrvatsko-britanske odnose. Prvi je ovo njegov posjet Splitu i prilikom njega posjetio je znamenitosti poput Dioklecijanove palače, crkve Svetog Duje i Muzej Grada Splita. Došao je i do Grgura Ninskog kojem je uhvatio palac.

Jelena Hrgović Tomaš kao da je s kraljevskih dvora

Danas je posjetio Prvu gimnaziju koja već 25 godina surađuje s Aston Collegeom u Doveru. Tamo je danas stigao u pratnji Jelene Hrgović Tomaš, zamjenice gradonačelnika Opare. Da ne znamo, pomislili bismo da je gospođa Hrgović Tomaš članica neke kraljevske svite. U nizu političarki koje se ističu neukusnim, neprimjerenim ili jednostavno lošim modnim ukusom - Oparina zamjenica zaista je svijetli primjer primjerenog ponašanja i odijevanja.

Foto: Tom Dubravec / CROPIX

Decentna frizura i naušnice, prozračni make-up te jednostavna i efektna crvena haljina primjerene duljine i širine političarki je pristajala za svaku pohvalu. Mudro je odabrala svoju kombinaciju, svjesna da će biti pred objektivom niza fotografa. Suradnici kažu da je inače jako samozatajna te je ne zanima prevelika pozornost u takvom smislu.

Nedavno se udala i doktorandica je na temu kršćanstva u današnje vrijeme

Privatno, Jelena Hrgović Tomaš odnedavno je u braku, prošle godine udala se za Slavena Tomaša. Među čestitarima je bio i Andrej Krstulović Opara, koji je svojoj mladoj suradnici poželio sreću u braku. Inače, novo je lice u politici, prvenstveno zbog godina, tek joj je 37. Studirala je i diplomirala na Katoličko bogoslovnog fakultetu u Splitu, a na istom je i doktorandica te obrađuje temu kršćanstva u današnje vrijeme.

Foto: Tom Dubravec / CROPIX

kraljica elizabeta II

Elizabeta II

jelena hrgović tomaš

newsletter

Prijavite se na Newsletter