Vesele se novom susretu

Opća Opasnost nakon godine dana ponovno u Zagrebu!


100posto
12.01.2018.14:25
Opća Opasnost nakon godine dana ponovno u Zagrebu!
Promo

sažeto

Opća Opasnost iza sebe ima bogatu karijeru prepunu sjajnih koncerata, a da je njihova veza s publikom zaista posebna, moći ćemo se uvjeriti u klubu Roko u veljači


100posto
12.01.2018.14:25

Posljednji singl 'Kriva si' bend je objavio prošle godine, a ističu kako intenzivno rade na novim pjesmama koje bi svjetlo dana trebale ugledati ubrzo.

- Nakon godinu dana smo ponovno u Zagrebu, što je Općoj Opasnosti velika čast. Eto nas opet, prođe godina, ali se veselimo ponovnom susretu s ljudima koji vole što radimo. Poziv svima u Roko 9. veljače i ponovno druženje uz rock'n'roll - istaknuo je Pero Galić.

'Uzalud sunce sja', 'Jednom kad noć', "Treba mi nešto jače od sna', 'Doktore', 'Opća Opasnost', 'Pobjego sam', 'Za svaku tvoju suzu', samo su neke od pjesama u kojima će zagrebačka publika ponovno moći uživati u cjelovečernjem nastupu jednog od najpopularnijih domaćih bendova. Opća Opasnost iza sebe ima bogatu karijeru prepunu sjajnih koncerata, a da je njihova veza s publikom zaista posebna, moći ćemo se uvjeriti u klubu Roko u veljači.

Opću Opasnost u Roko dovodi Mainstream support, koji nakon organizacijskog dijela prošlogodišnjeg „Chill&Gril“ festivala te rasprodane novogodišnje proslave u Fort Apache Event House-u, ovu godinu započinju i organizacijom koncerata.

opća opasnost