Melanie su rijetki prepoznali

Otkako se rastala od Banderasa, ne mari ni za izgled ni za slavu


Mirjana Filipović
12.09.2017.13:15
Otkako se rastala od Banderasa, ne mari ni za izgled ni za slavu
Profimedia

sažeto

Pokušala se sakriti od fotografa, ali to joj nije uspjelo


Mirjana Filipović
12.09.2017.13:15

'Vrućina tijela', 'Nešto divlje' i 'Zaposlena djevojka' filmovi su koji su Melanie Griffith (60) vinuli među zvijezde, a onda su uslijedile brojne filmske uspješnice. Bila je jedna od najpoznatijih i najljepših glumica devedesetih, a pored uspješne karijere, 1996. godine, ušla je u treći brak i to s Antonijom Banderasom s kojim je provela 19 godina.

Profimedia

Kada se njihov brak raspao 2015. godine, i njezina je karijera počela stagnirati. Iako i dalje dobiva uloge, one nisu toliko zamijećene kao nekada.

Najtužnije je što medijske stupce puni uglavnom na račun svog izgleda. Naime, nekad ljepotica, puno se promijenila. No više od godina, veliki učinak u tome imale su estetske operacije kojima se glumica podvrgnula i dovela do neprepoznatljivosti.

Profimedia

Profimedia

Pošto se više ne pojavljuje tako često na javnim događajima, paparazzi su je uhvatili dok je išla u kupovinu. Daleko od glamura, samo su je rijetki uspjeli prepoznati, a ona se pokušala sakriti od fotografa.

Melanie je u intervjuu početkom ove godine i sama priznala da je pretjerala s operacijama.

- Nisam shvaćala što sam napravila dok drugi nisu počeli govoriti 'O moj Bože, pa kako to izgleda'. To me jako pogodilo pa sam potražila liječnika koji mi je pomogao popraviti sr*** koja mi je njegova kolegica napravila. Nadam se da sam bar malo uspjela popraviti dojam - rekla je.

Tijekom karijere, glumica je imala problem s ovisnosti o alkoholu i tabletama protiv bolova. Otkako se rastala od Banderasa, živi sama, a majka je troje djece.

Profimedia

glumica

izgled

plastične operacije

Melanie Griffith

Podijeli članak