Dalibor Petko kao crvenokosa spajsica

Ovaj nastup iziskuje puno, bitna je energija! Ajmo zapaliti pozornicu!'


Mirjana Filipović
17.03.2017.10:20
Ovaj nastup iziskuje puno, bitna je energija! Ajmo zapaliti pozornicu!'
NOVA TV

sažeto

Pjesmu ''Wannabe'' popularnog britanskog sastava Spice Girls Dalibor Petko otpjevat će u uskom trikou i visokim potpeticama


Mirjana Filipović
17.03.2017.10:20

Dalibora Petka, odnosno kako ga je Goran Navojec prozvao - Beast of entertainment, ove nedjelje vidjet ćemo u liku crvenokose Spajsice.

Pjesmu ''Wannabe'' popularnog britanskog sastava Spice Girls otpjevat će Dalibor u uskom trikou i visokim potpeticama, a za ovaj nastup trebat će mu jako mnogo energije.

„Ovaj nastup iziskuje puno, puno toga. Bitna je ta energija, pokret. Ajmo zapaliti pozornicu!“ poručio je Dalibor, koji će i ovoga puta zasigurno oduševiti gledatelje.

Ani Gruici gljiva je bila blagonaklona pa ju je dopala transformacija u Ilana Kabilja s pjesmom ''Kad nema ljubavi'' što je Anu naprosto oduševilo. „Obožavam stvar Kad nema ljubavi. To je ujedno i njegov najveći hit. Ova će pjesma biti samo za moju dušu.“ odlučila je.

NOVA TV

Nakon što je žarko želio ući u žensku transformaciju, čini se kako je Daniel Bilić ipak odahnuo što se ovoga tjedna neće podvrći transformaciji u suprotni spol.

„Ne moram više lijepiti određene dijelove tijela, ne moram biti u uskom trikou. Vidjet ćemo još kako će biti.“ oduševljeno će Daniel, a ove nedjelje vidjet ćemo ga u ulozi američkog repera Pitbulla.

„Uvijek sam bio loš po pitanju pamćenja, a ovdje treba ispričati tisuću i dvije riječi u milisekundi.“ priznao je Daniel koji će nastupiti s hit pjesmom ''I Know You Want Me''.

NOVA TV

Mia Anočić Valentić, kaže, lakše joj je pjevati u liku muških izvođača, nego li ženskih, a nakon dvije muške, čeka je i ženska transformacija. Tako će Mia utjeloviti Sanju Doležal a zapjevat će pjesmu ''E moj Saša''. Mia je otkrila kako joj se i otac i dečko zovu Saša te dodala: „Kad uđem u lift moram misliti da sam Sanja, drugačije ne ide.“

Pregršt zabave donijet će nam ove nedjelje i Mario Roth kao Danijela Martinović, Nives Celzijus kao Shakira, a bit će zanimljivo vidjeti i Bojana Jambrošića u liku Omija te Ivanu Mišerić kao člana grupe Kiss.

Sve vijesti o četvrtoj sezoni hit showa čitajte u temi Tvoje lice zvuči poznato.

Tvoje lice zvuči poznato

TLZP

Dalibor Petko

Podijeli članak