Sigurno su vam promaknule

Ove megazvijezde karijeru su počele u reality showovima


Ines Madunić
11.08.2017.18:00
Ove megazvijezde karijeru su počele u reality showovima
Reuters

sažeto

Nastup Kim Kardashian MTV je izrezao iz realityja, a to si danas ne bi mogli dopustiti 


Ines Madunić
11.08.2017.18:00

Danas svi znamo tko su one, ali prije nego što su uspjele svaka u svom poslu, ove su se celebrity cure pojavljivale u reality showovima. I to u malenim, sporednim "ulogama" pa je moguće da ih niste primijetili čak ni ako ste ih gledali.

Kim Kardashian

Današnja kraljica realityja i jedna od najvećih zvijezda uopće prvi put se pojavila na televiziji u showu The Hills. I to zahvaljujući njezinom polubratu Brodyju Jenneru, koji ju je poveo na tulum. Nažalost, scena je izbrisana iz emisije, a MTV ju je tek nedavno objavio. Kim se pojavljivala i u realityju Paris Hilton jer joj je bila prijateljica.

Gigi i Bella Hadid

Prije nego što su postale "it" djevojke i uspješne manekenke, Gigi i Bella pojavile su se u nekoliko epizoda "The Real Housewives of Beverly Hills". Glavna zvijezda showa bila je njihova mama Yolanda. Gigi je bila u 10 od ukupno 159 epizoda, ali kasnije je sve nadoknadila, baš kao i Bella.

Lady GaGa

Danas jedna od pop ikona, GaGa se također pojavila u "The Hills", ali bila je toliko sporedna i nevažna da su je zvali "neka djevojka". GaGa tad još nije bila GaGa, ali danas se sigurno smije tim neugodnim sjećanjima.

Blac Chyna

Prije nego što se proslavila vezom s Tygom i Robom Kardashianom, Blac Chyna bila je prijateljica Kim Kardashian. Bivša striptizeta pojavila se na kratko u nekoliko epizoda "Keeping Up With the Kardashians" kad je s Kim i Kris išla na satove plesa oko šipke. Danas se s Robom povlači po sudu zbog navodnog zlostavljanja i poznatija je nego ikad.

Kesha

Pjevačica se pojavila u jednom od prvih velikih realityja, "The Simple Life" s Paris Hilton i Nicole Richie. Kesha se pojavila kako bi svojoj single mami pronašla partnera. Srećom, ta je karijera reality "zvijezde" jako kratko trajala i Kesha se posvetila glazbi.

Laverne Cox

Zvijezda serije "Narančasta je nova crna" sudjelovala je u realityju "I Want To Work for Diddy", u kojem je reper P. Diddy, odnosno Puff Daddy, tražio zaposlenike. Laverne nije pobijedila, i to srećom, jer je danas jedna od najpoznatijih tv glumica i aktivistkinja za LGBT prava.

star vibes

Kim Kardashian

reality show

Gigi Hadid

Lady GaGa

Podijeli članak