Skromna nasljednica

Paris Hilton na ljetovanje nosi 30 kofera, a vlasnica je više od 5000 torbica


Ines Madunić
12.08.2017.17:30
Paris Hilton na ljetovanje nosi 30 kofera, a vlasnica je više od 5000 torbica
Getty Images

sažeto

Paris kaže kako se ne zna pakirati pa za svaki slučaj uzme pola ormara


Ines Madunić
12.08.2017.17:30

Nasljednica, bivša reality zvijezda i dizajnerica parfema, cipela i torbica, Paris Hilton (36), fascinira nas već godinama. Ove godine na tržište je lansirala svoj 23. po redu parfem, Rose Rush, a ljeto, kao i svake godine, provodi na Ibizi. Tamo se zabavlja sa svojim dečkom Chrisom Zylkom (32), a povremeno radi kao DJ-ica.

 

Amazing show at @DiscoTropics! Had so much fun playing for you all! ???? #SummerReign ?

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on Aug 12, 2017 at 6:55am PDT

"Uvijek spakiram previše stvari. Svake godine na Ibizi sam nekoliko mjeseci i ponesem barem 30 kofera. Na kraju uopće ne nosim sve što sam ponijela i još kupim nove stvari. Jednostavno spakiram pola svog ormara2, rekla je Paris. A u tom ormaru nalazi se više od 5000 torbica. Većina je dizajnerska, a vjerojatno ima i više pari cipela.

"I ja dizajniram cipele pa svake sezone dobijem njih dvjesto. I još kupujem hrpu cipela tako da redovito dajem one koje ne nosim u dobrotvorne svrhe", kaže Paris. Neke komade odjeće ipak želi sačuvati za svoje kćeri koje će možda imati, a uglavnom se radi o nekim svečanim haljinama.

 

Beautiful day at #Formentera. ? #NeverEndingSummer ❤

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on Aug 11, 2017 at 3:23pm PDT

Ovo ljeto njezin dečko Chris prvi put je na Ibizi pa mu ona pokazuje otok. Mladi glumac toliko voli nasljednicu da je na ruku istetovirao njezino ime u Disney fontu.
"Rekao je da sam ja njegovo najmagičnije mjesto na svijetu i da je konačno pronašao svoju princezu iz bajke", rekla je Paris.

cipele

odjeća

Paris Hilton

Ibiza

Podijeli članak