Ljubav se rodila u 'uredu'

Parovi koji su se upoznali na snimanju filma i još su zaljubljeni


Ines Madunić
13.05.2017.20:20
Parovi koji su se upoznali na snimanju filma i još su zaljubljeni
Profimedia

sažeto

Penelope i Javier upoznali su se kad je ona bila jedva punoljetna, ali su se zaljubili 15 godina kasnije, baš kao Mila i Ashton


Ines Madunić
13.05.2017.20:20

Kome se nije dogodilo da se zaljubi u kolegu ili kolegicu s posla? Većinu vremena u danu ipak provodimo s njima pa nije čudno da s nekim "kliknemo". Iako ne provode svoje dane u uredu, i slavni se često zaljube na poslu. Glumci i glumice često su kemiju s ekrana prenosili i u stvarni život. No, nije uvijek uspjelo. Brad i Angie također su se upoznali na setu "Gospodina i gospođe Smith", ali njihova veza nije izdržala. Da vratimo vjeru u ljubav, evo sedam parova čija je ljubav preživjela izazove, a upoznali su - na poslu.

Penelope Cruz (43) tek je navršila 18 godina kad je s Javierom Bardemom (48) snimala kultni španjolski film "Šunka šunka" 1992. godine.

Profimedia

U međuvremenu oboje su završili u Hollywoodu, a 2008. ponovno su se našli na istom setu. U "Vicky Cristina Barcelona" glumili su problematičan par, a istovremeno su shvatili da su stvoreni jedno za drugo. Vjenčali su se dvije godine kasnije i imaju dvoje djece - sina Leonarda (6) i kćer Lunu (4).

Zaljubljenost je kasnila i za Milu Kunis (33) i Ashtona Kutchera (39). Počeli su zajedno glumiti 1998. godine u seriji "Lude sedamdesete".

Mila je imala samo 14 godina, a Ashton 20, a kasnije je priznala kako se upravo s Ashtonom prvi put poljubila baš na snimanju serije. No, nikad nisu bili u vezi, ostali su prijatelji nakon završetka snimanja, a ponovno su se sreli 2012. na dodjeli nagrada. Iako ju je Ashton planirao spojiti s prijateljem, te su večeri završili zajedno, ali prva tri mjeseca bili su "prijatelji s povlasticama". Ubrzo su shvatili da je to puno više od fizičke privlačnosti.

Profimedia

Danas imaju kćer Wyatt Isabelle (4) i šestomjesečnog sina Dimitrija Portwooda.

Jedan od najsretnijih parova su Sarah Michelle Gellar (40) i Freddie Prinze Jr. (41), koji su se upoznali na snimanju horora "Znam što si radila prošlog ljeta". Ponovno su se našli tri godine kasnije i počeli su vezu, a vjenčali su se 2002. godine. Tad su ponovno zajedno glumili, i to u dva nastavka "Scooby Doo-a".

Getty Images

Freddie je rekao da je već na prvom spoju znao da je Sarah Michelle prava za njega, i to zato što nije naručila salatu nego je pojela normalan obrok. Danas imaju dvoje djece, kćer Charlotte (7) i sina Rockyja (4). Sarah Michelle nedavno je priznala da se borila s postporošajnom depresijom.

Cijeli svijet bio je sretan kad se Jennifer Aniston (48) udala sa kolegu glumca Justina Therouxa (45). Danas sretno vječani, upoznali su se 2007. na snimanju komedije "Tropic Thunder", ali su se zaljubili četiri godine poslije na snimanju filma "Wanderlust".

Reuters

Bili su zaručeni tri godine prije nego što su se vjenčali na svom imanju.

Po mnogima oni su jedan od najljepših parova u Hollywoodu, ali i jedan od najviše samozatajnih. Nitko čak ne zna ni jesu li se vjenčali ili ne. Eva Mendes (43) i Ryan Gosling (36) rijetko kad se zajedno pojavljuju na crvenom tepihu, a Eva je nedavno izjavila da ne želi ostavljati njihove dvije kćeri dadiljama kad joj je draže biti s njima nego sređivati se za Oscare.

Profimedia

Par se upoznao na snimanju filma "Grijesi očeva" 2011. godine. Prvu kćer Esmeraldu Amadu dobili su 2014. godine, a to su objavili tek par dana prije nego što se rodila. Prošle godine uspjeli su od medija sakriti drugu trudnoću te su samo objavili da je Eva u travnju rodila drugu kćer, Amadu Lee.

Savršeni par su Blake Lively (29) i Ryan Reynolds (40), koji također imaju dvije kćeri, James (2) i sedmomjesečnu Ines. Upoznali su se na snimanju "Green Lantern" 2010., kad je Reynolds bio u braku sa Scarlett Johansson, a Blake u vezi s Pennom Badgleyjem.

Profimedia

Ostali su prijatelji i godinu dana poslije otišli su na dupli spoj - svatko sa svojim partnerima. Međutim, iskre su se upalile i do kraja večeri već su bili zaljubljeni preko ušiju. Vjenčali su se godinu dana poslije.

Pobjednici su ipak Goldie Hawn (71) i Kurt Russell (66). Upoznali su se na snimanju filma "The One and Only, Genuine, Original Family Band" 1968. godine, kad je ona imala 21, a on 16 godina. Iako joj se svidio, priznala je da joj je bio premlad.

Reuters

Sudbina ih je ponovno spojila 1983. godine na setu filma "Swing Shift" kad su se zaljubili. Kurt je nedavno priznao da je imao jako loš "ulet"; rekao je Goldie da ima "predobru figuru", na što se ona nasmijala i počeli su pričati. Nikad se nisu vjenčali, ali otad su zajedno. Goldie ima dvoje djece iz prvog braka s Billom Hudsonom (67), Kate (38) i Olivera (40), a Kurt sina Bostona (37). Zajedno imaju sina Wyatta (30).

star vibes

Jennifer Aniston

parovi

Ryan Gosling

Penelope Cruz

Ryan Reynolds

Blake Lively

Justin Theroux

Eva Mendes

Goldie Hawn

Ashton Kutcher

Mila Kunis

Sarah Michelle Gellar

Kurt Russell

Javier Bardem

Freddie Prinze Jr.

Podijeli članak