Veliki izvještaj: Završio drugi Sea Star festival

Partijaneri dočekali zoru u umaškoj uvali uz Hurts i techno spektakl Dimitri Vegasa i Like Mikea


Ines Madunić
27.05.2018.14:30
Partijaneri dočekali zoru u umaškoj uvali uz Hurts i techno spektakl Dimitri Vegasa i Like Mikea
Sea Star festival

sažeto

U Nautilus areni cijelu večer i noć DJ-evi su zabavljali iskusne techno fanove


Ines Madunić
27.05.2018.14:30

Drugi dan Sea Star festivala prošao je u znaku elektronske plesne glazbe.

U umaškoj Nautilus areni cijelu večer i noć DJ-evi su zabavljali iskusne techno fanove. Toxic, DJ Jock, Ivan Komlinović live, Ian F, Luke Slater, Tommy Four Seven i Francois X bili su zaduženi za zabavu na tom stageu, dok je na glavnoj, Addiko Tesla pozornici večer započela izvrsnim nastupom Borisa Štroka. Riječanin je okupio bend koji ima jako dobru kemiju, a on se kao frontmen jako dobro zabavlja i sve skupa izgleda i zvuči svjetski. Šteta je samo što ga u subotu u Umagu nije vidjelo više ljudi, no Štrok je pokazao profesionalnost pa je nastup odradio s toliko energije kao da je ispred njega pun podij.

Nastavili su Detour koji su publiku zagrijali za Hurts. Britanci su privukli puno publike u subotu pa su tako neke djevojke sjedile kod ograde već oko 19 sati, ne bi li poslije ponoći bile prve u redu kad je Theo Hatchcraft bacao bijele ruže u publiku. 

Dobro osmišljen scenski nastup Hurtsa zadovoljio je umašku publiku, ali tek onda slijedio je pravi tulum.

Nakon odličnog Ofenbacha koji je razgibao publiku, stage su preuzeli Dimitri Vegas & Like Mike, elektronska senzacija koji su raspametili Sea Star. Vatra je ponovno sukljala iz topova, a DJ duo potrudio se i razvio hrvatsku zastavu, što je oduševilo posjetitelje. Za kraj su skinuli majice i tražili od publike isto, što su partijaneri rado i učinili. Uslijedila je Mattn, a onda i after u samu zoru.

Sea Starovo drugo izdanje potvrdilo je da ekipa iz Exita stvarno zna organizirati vrhunske festivale. Jedina zamjerka možda je nedostatak dnevnih događanja, što je posljedica toga da u sklopu festivala nema kampa. U svakom drugom slučaju to je dobra stvar, no neki raniji nastupi zato trpe i nastupaju pred praznim podijem,što je zaista šteta. No, ne sumnjamo da će se na trećem izdanju organizatori dosjetiti kako to ispraviti. A dotad - vidimo se na Exitu u Novom Sadu i jedva čekamo treći Sea Star. 

elektronska glazba

festivalsko ljeto 2018

Umag

Sea Star Festival

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter