Hipster domaće gastro scene obara s nogu

Pažaninov lifestyle od kojeg sline cure! Ima svega, dobre hrane i putovanja, no zgodnoj djevojci Andrei nema ni traga


Barbara Marinović
23.09.2018.21:25
Pažaninov lifestyle od kojeg sline cure! Ima svega, dobre hrane i putovanja, no zgodnoj djevojci Andrei nema ni traga
Screenshot/Instagram

sažeto

Zgodni chef Ivan Pažanin svojim objavama privlači pozornost brojnih obožavateljica, no postavlja se pitanje gdje je s objava nestala njegova atraktivna djevojka Andrea


Barbara Marinović
23.09.2018.21:25

Prometnuo se pomoću RTL-ovog showa ‘Tri, dva, jedan – kuhaj’, chef Ivan Pažanin u pravu zvijezdu. Miljenik žena, odličnog stila, pokazao je i na svom Instagramu koliko je vješt u umjetnosti dobrog življenja. Gledajući njegov profil – cure vam sline, nitko ne čini hranu da izgleda tako dobro kako to radi Pažanin.

 
 
 
View this post on Instagram

Srdela👌👌

A post shared by Ivan Pazanin (@pazanin.ivan) on Sep 12, 2018 at 7:03am PDT

Ovog ljeta provodio je vrijeme i na Palmižani, no najveći dio ipak je uložio u svoj restoran u Splitu, stvarajući cijelo ljeto pravu malu umjetnost u kuhinji. I ne čudi, budući da je pred novu, ljetnu sezonu restoran otvoren. Pažanin je utkao sav svoj trud u njega, a u populariziranju mu svakako pomažu i društvene mreže.

 
 
 
View this post on Instagram

Kakav pogled🍾

A post shared by Ivan Pazanin (@pazanin.ivan) on Aug 11, 2018 at 11:02am PDT

Prije toga, hipster hrvatske gastro scene uživao je na putovanjima, druženjima s prijateljima, uživajući u svemu što mu je i popularnost donijela. No, teško je ne primijetiti, na njegovim se društvenim mrežama ne pojavljuje njegova dugogodišnja djevojka Andrea Koprčina, menadžerica iz Solina. Iako se krajem prošle godine šuškalo da se Ivanu i Andrei smiješi i svadba, on je to demantirao, rekavši da trenutno užurbano živi i previše putuje pa to nije u planovima. Čini se da se odlučio potpuno posvetiti poslu, a Andreine fotografije i planove s njom ne objavljivati. Želi li sačuvati intimu ili se dogodilo nešto novo na ljubavnom planu zgodnog chefa?

 
 
 
View this post on Instagram

Moment za duvan

A post shared by Ivan Pazanin (@pazanin.ivan) on May 11, 2018 at 11:37am PDT

Ivan Pažanin

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter