Romantika na rivi

Pernar i Ava žene se u Splitu ▶️️


100posto
19.02.2017.11:30
Pernar i Ava žene se u Splitu ▶️️
Privatni album

100posto
19.02.2017.11:30

Ivan Pernar (31) i Ava Karabatić (28) imaju vjenčanje na splitskoj rivi. Ponosni saborski zastupnik obučen je u odijelo i crvenu košulju, a mladenka ima raskošnu bijelu vjenčanicu s velom. Oboje su jako uzbuđeni. Ona pozdravlja mamu i posebno tatu koji su među okupljenom masom.

Par se drži za ruke i izmjenjuje romantične poglede. Nakon izmjene zavjeta poljubili su se, istina ovlaš u obraz. Mladenka je bacila buket. To je sve prizor s današnjeg karnevala u Splitu. Maškarana Republika trajat će deset dana tijekom kojih će trajati posebna pravila.

Nisu svi Pernarovi poklonici na društvenim mrežama najbolje primili njegovu 'svadbu'. "Zar ljudi koji su u tebi vidjeli nadu žele gledati ovo", poručuje mu jedan.

Ivan i Ava odlično se slažu. "Ja sam dominantna, on je staložen, razumijemo se. Što će ti u životu samo fizički izgled? Elokventan je i hrabar jer u današnje vrijeme kaže sve što želi. I svugdje ide bez tjelohranitelja, a saborski je zastupnik. Ja uvijek kažem, za dobrim se konjem prašina diže. Kulturan je i srdačan", rekla je Ava i dodala da ih je sudbina spajala već tri puta, o čemu smo već pisali.

Tom Dubravec / CROPIX

Ivan Pernar

Ava Karabatić

newsletter

Prijavite se na Newsletter