GLAZBENIK BABY DOOKS POSTAO I UGOSTITELJ

"Pijane žene su mi pokrale sve patuljke iz lokala, ne biste vjerovali što su im radile"


Slavica Parlov
09.05.2017.08:40
"Pijane žene su mi pokrale sve patuljke iz lokala, ne biste vjerovali što su im radile"

sažeto

Reper iz Bolesne braće nam je otvorio vrata svojeg glazbenog studija te otvoreno progovorio o očinstvu, ugostiteljskim pothvatima i novim glazbenim projektima


Slavica Parlov
09.05.2017.08:40

David Vurdelja znan kao Baby Dooks poznati je hrvatski glazbenik koji je uz uspješnu glazbenu karijeru, otkrio i svoj talent bavljenja ugostiteljstvom. Naime zajedno s dva prijatelja, Bizzom Briganteom i Ivanom Zubakom, za vrijeme Adventa otvorio je lokal imena "Čudna šuma" po istoimenoj hit pjesmi "Bolesne braće". Uspjeh lokala u kojem su braća hranila, zabavljala i uveseljavala posjetitelje brzo se pročula gradom te je njihov lokal postao omiljena gradska lokacija.

Potaknuti tim iskustvom, "Bolesna braća" zajedno s prijateljima, uskoro pokreću, kako kaže Baby Dooks, neviđeno ugostiteljsko čudo - spoj glazbe, ugostiteljstva i jedinstvenog zabavnog koncepta na kojem trenutno rade. Projekt je u povojima, ali je Dooks uvjeren u njihov uspjeh. U ležernom razgovoru nam je ispričao i kako "Bolesna braća" spremaju novi singl, sve o detaljima svojeg rada s reagge bandom "Brain Holidays" te je otkrio kakav je otac. Uživajte u duhovitom druženju sa Baby Dooksom u udobnosti njegova glazbenog studija! 

music beats

show

hip-hop

scena

Bolesna Braća

Baby Dooks

Podijeli članak