Objasnila i zašto je solo

Piše roman o izbjeglicama, imala je izložbu slika... Uza sve, golišavija je no ikad! Sigurni smo da niste zaboravili Avu Karabatić


Barbara Marinović
13.09.2018.18:35
Piše roman o izbjeglicama, imala je izložbu slika... Uza sve, golišavija je no ikad! Sigurni smo da niste zaboravili Avu Karabatić
Screenshot/Instagram

sažeto

Ava ne miruje - iza nje je izložba, planira knjigu o izbjeglicama, snima TV emisiju... Njeni avatari je podržavaju u svemu!


Barbara Marinović
13.09.2018.18:35

Znate li tko su 'avatari'? Ne znate? Sramite se. Nadimak je to za vojsku obožavatelja Ave Karabatić, zbog kojih je ona jača, upornija i ambicioznija - kako je sama napisala na Instagramu. Iako možda više nije na našem domaćem nebu toliko prisutna, Karabatić grabi za popularnošću u susjedstvu. Kao i mnoge druge, i ova starleta otišla u gastarbajterstvo. Jer, što je običnom radniku Njemačka, starletama, ženama željnima slave to je Beograd. Tako ova Splićanka sreću gradi u srpskoj prijestolnici.

Hvali se na Instagramu i na Facebooku svojim postignućima u koja je upisala diplomu iz talijanskog i latinskog, a dodaje da je ona i model, manekenka te spisateljica. Zaboravila je napisati ono najvažnije.

Naime, u posljednje vrijeme Ava se okrenula karijeri umjetnice - imala je izložbu svojih desetak slika, a angažirana je i na televiziji, radi kao voditeljica na Tesla TV-u. 'Približava se dan moje izložbe, upravo gledate deset slika, koje su rađene s ljubavlju i vjerujte mi, nije bilo niti malo lako... To mora da je ljubav... Ja to nosim u sebi od 3. godine, ali eto tek sad je isplivalo na površinu. Tako da s ponosom predstavlja svoju prvu izložbu 'Java Natale'. Nekima je 13 baksuzan broj, a za mene ne, jer obrnuto od 13 je 31, a 31 je... Božji zakon... Tako da i moje slike imaju simboliku i kreativni duh', napisala je Karabatić uz fotografiju sebe i svojih umjetničkih dijela.

Na spomenutom televizijskom kanalu radi kao autorica i voditeljica emisije - 'S Avom o...', koja traje oko sat vremena i u kojoj Ava priča s raznim ljudima, posjećuje javna događanja... Gostovali su joj u emisiji Eva Ras, Renato 'ruka sudbine', i mnogi drugi... Dijabolična emisija ide, Ava joj je glavna zvijezda, ali... Nije to sve.

Najavila je krajem kolovoza Ava knjigu o izbjeglicama, a pod nazivom 'Dolina sunca'. 'Roman se bavi izbjeglicama, što nam je svima poznato, ali veoma često blisko. U stvari to je priča o identitetu i koliko različito okruženje može da utiče na pojedinca', napisala je na svom Instagramu. Vidljivo je i po njenom primjeru kako okruženje 'može da utiče' pa je 'pokupila' i neke izraze i način govora zemlje u kojoj se nalazi. Knjiga će biti nastavak na njezino djelo - 'Ja nomad'.

Kad je u pitanju ljubav, Ava nam je i dalje single, a objasnila je i zašto. 'Čitajući mnogo o razvodima, razlazima ovih dana, eto podijelila bih nešto s vama... Mnogo puta ste me pitali zašto sam sama... Ja nikada nisam sama, ali osobe poput mene koje ne trpe zlatni kavez, robiju ili separe sistem... Žive za kvalitetno provedeno vrijeme. Ovih pet dana u Igalu donijelo je 30 strana novog romana...', napisala je Karabatić.

Ava Karabatić

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter