Alen Vitasović potpuno iskreno

Pjevač nam je otkrio tko je nova djevojka s kojom je najavio vjenčanje iduće godine


Ines Madunić
21.12.2018.14:00
Pjevač nam je otkrio tko je nova djevojka s kojom je najavio vjenčanje iduće godine
Matej Čelar

sažeto

U intervjuu je izjavio kako se iduće godine ženi pa smo ga pitali kako to


Ines Madunić
21.12.2018.14:00

Istarski pjevač Alen Vitasović imao je uspješnu godinu punu slavlja i nastupa. Proslavio je 25 godina karijere nastupima po cijeloj Hrvatskoj, ponovno ga vole i stare i neke nove generacije, a snima i nove pjesme.

No, u jednom intervjuu Alen je izjavio nešto što je zaintrigiralo javnost više nego njegov nastup na Zagrebačkom festivalu iduće godine i novi album koji snima. Čak i više nego njegove uvijek iskrene ispovijesti o borbi s ovisnošću o alkoholu.

''Imam novu djevojku. Ženim se!'', rekao je za Slobodnu Dalmaciju.

Svi se sada pitaju tko je djevojka zbog koje je Vitasović odlučio ostaviti suprugu Sandru, s kojom je u braku više od 20 godina i s kojom ima sina i kćer. Pogotovo zato što je početkom ove godine u javnost procurila informacija kako su se Alen i Sandra razveli još prije dvije godine, što je potvrdio i Općinski sud u Puli, ispostava Poreč.

Vitasović to cijelo vrijeme poriče i stalno ponavlja kako se nije razveo, kako je sretan sa suprugom i da još uvijek žive zajedno, što god mediji pisali.

Pjevača smo zatekli na putu prema Splitu, gdje večeras nastupa, a u razgovoru nam je uvijek dobro raspoloženi Alen otkrio o čemu se radi.

CROPIX

''Svi me zovu već danima, zanima ih tko je ta djevojka. Iskreno da vam kažem, malo sam se zezao. Htio sam vidjeti što će ispasti iz svega toga. Ispalio sam tu 'patku' da se ženim i da imam novu curu, ali to nije istina. Izbacio sam tu foru samo da vidim što će od toga nastati'', rekao nam je Alen.

Kaže kako mu je prilično zabavno jer su ga svi zvali i ispitivali što se to s njim događa i da je pretpostavljao da će do toga doći.

''Smiješno mi je, uvijek me svi isto ispituju, pa sam napravio mali ekperiment i vidite do čega je to došlo. Znao sam da ćete me i vi to pitati'', kaže. 

U braku sa Sandrom je od 1995. godine, a glasine o razvodu njega uopće ne diraju. Doduše, nisu to samo glasine jer sud je potvrdio da su se razveli, a učiteljica razredne nastave danas ima svoje djevojačko prezime. No, ljubav je očito bila jača. 

''Ja sam se jednom oženio i neću više nikad. Volim svoju ženu, mi imamo dvoje djece, svi živimo zajedno i sve je u redu. A to što se piše mene ne zanima, to nema veze s mojim životom'', rekao nam je Alen, koji je za suprugu otpjevao i jedan od najvećih hitova u karijeri, ''Sandra'', i to još 1994. godine.

Često se njega i Sandru može vidjeti zajedno, redovno idu na nogometne utakmice NK Istra, a ona ga je pratila i na nekim koncertima. Za svoju obitelj kaže da mu je najvažnija na svijetu. 

''Ponosan sam na to da sam uspio zadržati svoju obitelj sve ove godine, iako sad kruže neke glupe priče koje nisu istinite, a i karijera mi nekako ide. Sin Ivan i kći Mia su mi najvažniji na ovom svijetu i sve što želim je da budu dobri ljudi i da budu sretni u životu'', kaže Vitasović.

Inače, sinoć je pjevač snimio i novi spot za pjesmu ''Čudesna noć'', s kojom će nastupiti na Zagrebačkom festivalu u siječnju, no priznaje da ozbiljno razmišlja o prekidu karijere.

''Ja sam na pozornici od svoje desete godine, znači već 40 godina. Intenzivno razmišljam o tome da prestanem jer sam preumoran. Došao sam u neke godine, možda je vrijeme da stanem na loptu, da se malo sredim. S druge strane, čime ću se onda baviti, nisam siguran. Možda mi samo treba malo duži odmor, ovakav tempo izmori čovjeka fizički i psihički'', kaže Alen.

Pitali smo ga i ono što u ovo doba godine pitamo sve: 'Gdje ćeš za Novu?'

''Već godinama ne nastupam za Novu godinu, draže mi je biti doma. Nisu to više novci kao prije, to na kraju bude kao svaka druga gaža. A s obzirom na to da mi je prosinac cijeli ispunjen koncertima, tu ću se večer odmoriti i biti s obitelji'', kaže Alen.

vjenčanje

ljubavna veza

pjevač

Alen Vitasović

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter