Snimaju bez nje

Počelo je snimanje nastavka Top Guna, a gdje je danas nekadašnja it djevojka Kelly McGillis?


Ines Madunić
13.06.2018.14:20
Počelo je snimanje nastavka Top Guna, a gdje je danas nekadašnja it djevojka Kelly McGillis?
Profimedia

sažeto

Glumici je uloga u Top Gunu bila jedna od prvih većih, a dosad je glumila u više od 50 filmova


Ines Madunić
13.06.2018.14:20

Kad je 1986. izašao film "Top Gun", tri su zvijezde stvorene: Tom Cruise (55), Val Kilmer (58) i Kelly McGillis (60). Glumica je tada postala it djevojka, a njezin stajling iz filma obilježio je cijelu eru.

Seksi Kelly postala je pravi seks simbol, a krenula joj je i karijera. Dosad se pojavila u više od 50 filmova, a puno je radila i u kazalištu, no ako očekujete da izgleda kao u "Top Gunu", prevarit ćete se.

Profimedia

Kelly je odustala od holivudskog glamura, a prije desetak godina priznala je da je lezbijka. Sad živi sretno u Kaliforniji sa svojom suprugom Melanie Leis (50).

Iako se nastavila baviti glumom, neće je biti u drugom nastavku "Top Guna", koji se upravo počeo snimati. Svoje će uloge ponoviti Cruise i Kilmer, a radnja će se bazirati na životu mladog pilota Mavericka.

McGillis je rekla da se htjela vratiti na velike ekrane, ali kaže da joj nitko ne želi dati uloge jer odbija ići na estetske operacije i ne želi obojati svoju kosu koja je sad sijeda.

"Dugo vremena bila sam netko drugi, trudila sam se biti sve osim onoga što sam ja. I to mi je uništilo život na više razina. Dosta mi je toga", rekla je. Dodala je i da bi možda pristala glumiti u nastavku "Top Guna", ali u nekoj manjoj, neprimjetnoj ulozi, a ne kao Charlie.

"Više nisam ona ista Kelly McGillis kakva sam bila osamdesetih godina. Ostajela sam i odrasla. Sama biram u kakvim ću filmovima glumiti i kako ću se predstavljati svijetu i konačno sam zadovoljna", izjavila je.

film

Tom Cruise

Val Kilmer

Top Gun

Kelly McGillis

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter