Video: Flashback iz osamdesetih

Evo kako je izgledala i zvučala preslatka mlada Tajči prije nego što je postigla veliki uspjeh


Mirjana Filipović
07.12.2017.11:40
Evo kako je izgledala i zvučala preslatka mlada Tajči prije nego što je postigla veliki uspjeh
Screenshot

sažeto

Na YouTubeu postoji zanimljiva snimka naše zvijezde devdesetih na kojoj možemo vidjeti kako je izgledala prije nego što se proslavila prije nastupa na Jugoviziji u Zadru


Mirjana Filipović
07.12.2017.11:40

Iako je nastupati počela još 1987. godine, Tajči se proslavila tek tri godine kasnije kada je pobijedila na Jugoviziji u Zadru s pjesmom 'Hajde da ludujemo' nakon čega je tadašnju Jugoslaviju predstavljala na Pjesmi Eurovizije te 1990. godine. I dok je svi pamte po spomenutoj pjesmi, narančastoj haljini i kratkim, plavim uvojcima, prije nego što je postala zvijezda imala je malo drugačiji imidž.

Tijekom nastupa na MakFestu 1988. godine bila je brineta dugih uvojaka, a pojavila se s upečatljivom mašnom na glavi te zeleno crnoj haljini. Predstavila se s pjesmom 'Kabala' koju je popratila i neobičnom koreografijom.

Devedesetih je nanizala hitove kao što su 'Bube u glavi', 'Moj mali je opasan', 'Dvije zvjezdice', 'Ti nemaš prava na mene' i brojne druge.

Ova je godina za Tajči bila jedna od najtežih. Pjevačica koja danas živi u Americi, nedavno je ostala bez supruga koji je preminuo nakon teške bolesti. Pjevačica je tijekom perioda dok se Matthew liječio pokazala koliko je hrabra i jaka žena, a isto nastavlja i otkako ju je muž napustio. Na Instagramu tako često objavljuje pozitivne objave koje joj daju snagu koja joj je u ovom razdoblju itekako potrebna.

 

Life is in little moments. Friends and chocolate turn them into magic. Thanks @janabanana_in

A post shared by Tajci (@tajcicameron) on Dec 2, 2017 at 11:56am PST

tajči

tatjana matejaš cameron

Kabala

glazbena karijera

Podijeli članak