Par na gradilištu

Pojavila se u javnosti nakon više od godinu dana! Investicije su važne pa ih je s Kerumom obišla i njegova Fani


Barbara Marinović
11.02.2019.17:00
Pojavila se u javnosti nakon više od godinu dana! Investicije su važne pa ih je s Kerumom obišla i njegova Fani
Foto: CROPIX

sažeto

Željko i Fani Kerum i dalje dijele dobro i zlo, pa su tako zajedno posjetili i Kaštel Štafilić gdje se nalazi Kerumovo gradilište


Barbara Marinović
11.02.2019.17:00

'Gdje je nestala Fani Kerum?', pitali smo se u jesen prošle godine nakon što smo shvatili da gospođe u javnosti nije bilo oko godinu dana. Zadnji put kada ju je šira javnost imala prilike vidjeti bilo je prilikom izlaska na birališta za vrijeme lokalnih izbora u Splitu. Pisalo se tada i o Fendijevoj torbici koju je pod rukom nosila fatalna Fani.

Zgodnu gospođu otad nismo imali prilike vidjeti, no sada su se konačno pojavile paparazzo fotke Keruma i njegova životne družice. Uhvaćeni su prošlog tjedna Fani i Željko u obilasku gradilišta u Kaštel Štafiliću. Kerumovo gradilište obišla je i njegova dugogodišnja supruga. Skockana Fani pokazala je da i dalje voli modu pa je prilikom obilaska gradilišta nosila klasični kaput s dodatkom crnog krzna. Nešto ležerniji bio je Kerum sa šiltericom na glavi.

Foto: CROPIX

Ljubav koja se održala unatoč svima

Iako je nema tako često u javnom prostoru, dokaz je ovo da je ljubav para i dalje jaka pa dijele i privatnu i poslovnu svakodnevicu. Bilo je možda skepsi u njihovu ljubav, no zajedno su već skoro deset godina. Toliko je, naime, prošlo otkako je Željko na TV Dalmaciji javno priznao ljubav s Fani i medijima otkrio da se razvodi od dugogodišnje supruge.

Tijekom zajedničkih godina s Fani je dobio troje djece, a ljubav su okrunili i brakom, i to 2013. godine u Rimu.

Foto: CROPIX

Željko Kerum

Fani Kerum

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter