EKSKLUZIVNO: ŽELJKO BEBEK ZASVIRAO GITARU SA SINOM

Ponosan sam što moj sin želi postati glazbenik kao otac! ▶️


Slavica Parlov
10.06.2017.08:40
Ponosan sam što moj sin želi postati glazbenik kao otac! ▶️

sažeto

Željko Bebek nakon četrdeset godina ponovno zasvirao gitaru kako bi bio podrška i učitelj svojem sinu Zvonimiru koji želi biti poznati glazbenik


Slavica Parlov
10.06.2017.08:40

"Moj Zvone je zapravo završio onu fazu kad je volio sport i prije dvije godine me iznenadio kad je rekao da napušta skijanje, da napušta  plivanje, da napušta sve to da bi se zapravo probao baviti nečim drugim. Tad je imao 12 godina i onda je rekao da bi volio svirati gitaru, to  me je jako obradovalo, naravno. Onda sam ga zapravo prepustio Rock akademiji kod profesora Ladislava Račića. Tako se Zvone prihvatio se gitare i dobro napreduje u tome", otkriva nam poznati glazbenik.

Sin Zvonimir Bebek bi u budućnosti htio biti glazbenik poput svog oca. "Jednog dana se nadam da ću biti solo gitarist, osjećam da je glazba moj život. Sviram svaki dan po nekoliko sati. Tata mi je velika podrška i jedan od glazbenih uzora", rekao nam je Bebek junior.

Iako je navršio 71 godinu, Željko Bebek neumorno nastupa, putuje svijetom i snima nove pjesme. "Baš smo ove godine snimili pjesmu koja se zove Ono nešto naše. Napravili smo prekrasan video spot,  a u tom spotu Zvone također nastupa i već imamo oko milion i pol pregleda što dokazuje da smo napravili pun pogodak i da ćemo se za nekoliko dana na festivalu u Vodicama lijepo zabaviti" , kaže Bebek o svojoj novoj pjesmi za koju se nada da će se dobro plasirati na CMC festivalu u Vodicama.

Bebek je jedan od sudionika i glazbene nagrade "Cesarica" i to s istom pjesmom.

Kako se dogodio sudbonosni susret njega i supruge Ružice, koja je tajna njegove vječne mladosti te kojih ludorija iz mladosti se rado prisjeti, otkrivamo u videu.

glazba

video

music beats

Željko Bebek

Zvone Bebek

Podijeli članak