Foto, video: 'Mene nema, mi ne postojimo'

Poslije bizarnog intervjua, Jim Carrey poljubio kolegu pred fotografima


Mirjana Filipović
12.09.2017.09:40
Poslije bizarnog intervjua, Jim Carrey poljubio kolegu pred fotografima
Profimedia

sažeto

JIm Carrey neobičnim je ponašanjem zabrinuo svoje obožavatelje


Mirjana Filipović
12.09.2017.09:40

On je jedan od najpoznatijih svjetskih komičara koji nas je do suza nasmijavao u nekima od najvećih filmskih hitova. No nakon što je njegova djevojka Cathrione White (55) prije dvije godine počinila samoubojstvo, život Jima Carreya (55) poprilično se zakomplicirao jer ga njezina obitelj krivi za njezinu smrt.

Profimedia

A nakon što se na neko vrijeme povukao iz javnosti, glumac se tijekom vikenda pojavio na njujorškom tjednu mode gdje je dao jedan poprilično bizaran intervju. Novinarka Catt Sadler izrazila je čuđenje jer ga je srela na jednom ovakvom eventu, a onda ju je Jim dodatno iznenadio svojim objašnjenjem.

- Ovo nema baš nikakvog smisla. Tražio sam najbesmisleniju stvar na koju bih mogao doći i evo me - rekao je novinarki koja nije mogla skriti koliko je zatečena odgovorom.

Profimedia

Novinarka je pokušala dobiti neku pozitivnu rečenicu od njega, pa je dodala kako se tu slave ikone i pitala ga vjeruje li on u ikone.

- Nevjerojatno, to je najniža i najbesmislenija stvar koju su mogli smisliti - nastavio je u istom tonu.

Kako bi spasila situaciju, novinarka mu je rekla da lijepo izgleda te da je odlično odjeven za prigodu na kojoj se pojavio, ali on se ni s tim nije složio.

- Nisam se ja obukao. Mene nema, mi ne postojimo, nismo bitni samo se stvari događaju - objašnjavao joj je.

Profimedia

A tu nije kraj.

U ponedjeljak je već stigao u Toronto gdje je promovirao film 'Jim And Andy: The Great Beyond' gdje je u žaru poziranja pred okupljenim fotografima poljubio Tonyja Cliftona i to u usta.

Profimedia

Malo je reći da su njegovi obožavatelji zabrinuti za njega. Poznato ej da je glumac patio od depresije te bio na liječenju. Radio je na sebi i išao na terapije, a jednom je prilikom rekao da mu je bilo teško priznati da je depresivan kako ljudi ne bi pomislili da je lud te mu je trebalo neko vrijeme da shvati da je riječ o ozbiljnoj bolesti. Bio je na rubu sloma, ali se navodno oporavio.

komičar

Jim Carrey

Podijeli članak