Opasne prijetnje

Posvađale su se zbog Kanyea, a reperica je opet pretjerala pa prijeti Lani da će joj spaliti kuću dok spava


Ines Madunić
13.10.2018.21:00
Posvađale su se zbog Kanyea, a reperica je opet pretjerala pa prijeti Lani da će joj spaliti kuću dok spava
Getty Images

sažeto

Azealia Banks i Lana posvađale su se na Twitteru, a reperica je ipak pretjerala pa obrisala tweet


Ines Madunić
13.10.2018.21:00

Nakon što je Lana Del Rey prošli tjedan na Instagramu i Twitteru prozvala Kanyea Westa zbog podrške Donaldu Trumpu, nju je napala reperica Azealia Banks. Glazbenice su se posvađale na Twitteru i pale su teške riječi.

Banks je rekla kako Lana iskorištava Kanyea - kojeg je prozvala jer je ovaj izjavio da treba ukinuti 13. amandman američkog ustava koji je ukinuo ropstvo - i to kako bi promovirala svoje političke stavove. Također joj je rekla da je to što radi rasistički jer "zna da će svi stati na stranu bijele žene ako je s druge strane crni muškarac".

Lana joj je odgovorila da je "mogla biti najveća reperica na svijetu, ali je sve zajebala" te da se "ne iskaljuje na jedinoj osobi koja joj je držala leđa. 

No, Banks je ipak pretjerala nakon svega. Nakon što ju je jedan obožavatelj zamolio da se ne miješa u svađu s Lanom, ona je odgovorila:

"Iskreno, znate da je Velika Opasna Vještica prepametna za to. Kad se njezina kuća misteriozno zapali dok ona unutra spava... Želim vidjeti što više #Azealiavoodoo hashtagova."

Tweet je u međuvremenu obrisala, a Lana se zasad nije oglasila.

Doduše, cijeli Twitter bruji o tome kako joj je Lana "spustila", pa je Azealia, i prije poznata po svađama, pa i psihičkoj nestabilnosti, počela pisati kako je ljudi trebaju prestati gurati jer će poludjeti i postati nasilna pa će ona stradati. 

Reperica je poznata po svađanju i čestom pretjerivanju. Tako se već svađala s Grimes i Elonom Muskom te Russellom Croweom, i to vrlo javno, a Crowea je i tužila zbog navodnog fizičkog napada, samo da bi kasnije tužbu povukla i priznala da se to nije dogodilo.

svađa

Kanye West

Lana del Rey

Azealia Banks

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter