Banka potražuje dugove

Potpuna propast jedne od najvećih zvijezda serije 'Beverly Hills'


Dolores Drvodelić
17.03.2017.08:50
Potpuna propast jedne od najvećih zvijezda serije 'Beverly Hills'
Profimeda

sažeto

Tori Spelling u velikoj je gabuli otkako je banka City National protiv nje i supruga pokrenula tužbu zbog neplaćanja dugovanja


Dolores Drvodelić
17.03.2017.08:50

Tori Spelling (43) i njen 50-godišnji suprug Dean McDermott u 2012. godini uzeli su pozajmicu u iznosu od 400 tisuća dolara, no kako su od tad vratili tek pola, banka City National pokrenula je tužbu protiv supružnika, piše dailymail. Osim zajma, Tori je ušla u nedozvoljeni minus od gotovo 18 tisuća dolara, koje također nije vratila. Dodatnu sol na ranu utrljala je Deanova bivša supruga, Mary Jo Eustace, koja ga je tužila za neplaćanje alimentacije u iznosu od sto tisuća dolara.

Profimedia

Iako ju je Dean uspio nagovoriti da povuče tužbu, Mary Jo može je u bilo kojem trenutku reaktivirati, ako joj ne plati zaostalu alimentaciju, a u tom slučaju prijeti mu i zatvorska kazna.

Mary Jo i Dean u braku su bili 13 godina, a naprasno su se rastali nakon što je Dean priznao svoju aferu s Tori. U svojoj knjizi Eustace je opisala kroz što je prolazila kad joj je bivši suprug oženio holivudsku zvijezdu, a prepričala je i nešto što je Dean svojedobno navodno rekao svom prijatelju: "Nemaš pojma što će ovo značiti za moju karijeru. S Tori Spelling sam, zarađivat ću milijune!"

Profimedia

Ovo nije prvi put da su supružnici u financijskim problemima, American Express već ih je tužio zbog duga od gotovo 90 tisuća dolara, a dugovali su i gotovo 260 tisuća dolara poreza.

Bez obzira na probleme, Tori i Dean u prosincu su uselili u kuću, čiji mjesečni najam stoji 9.500 dolara, kako bi imali mjesta za svoje peto dijete, koje su dobili početkom ožujka.

Profimedia

Tori je inače kćer jednog od televizijskih mogula, Aarona Spellinga i svi su očekivali kako će upravo ona naslijediti njegov golem imetak od otprilike 600 milijuna dolara. Međutim, sve je naslijedila njena majka Candy, dok je Tori naslijedila "tek" 750 tisuća dolara.

tužba

dugovi

Tori Spelling

milijuni

dugovanje

Dean McDermott

banka

alimentacija

Podijeli članak