Ljubavna priča: Nevena i Mak

Poznaju se od osnovne škole, zajedno su radili, a onda se dogodila ljubav: 'Malo je toga bilo planirano, ljubav čini čuda'


100posto
30.11.2019.09:00
Poznaju se od osnovne škole, zajedno su radili, a onda se dogodila ljubav: 'Malo je toga bilo planirano, ljubav čini čuda'
Darko Tomaš/Cropix

sažeto

Novinarka i voditeljica ljubavnu je sreću pronašla u drugom braku s dugogodišnjim poznanikom Makom Vejzovićem


100posto
30.11.2019.09:00

Nevena Rendeli Vejzović svoju je ljubavnu sreću pronašla tek nakon prvog braka koji je završio nakon sedam godina. No, nedugo nakon što se rastala od poduzetnika Marijana Bračulja, zaljubila se i to potpuno nenadano.

S Makom Vejzovićem, snimateljem HRT-a, surađivala je i prije, a znaju se još iz osnovne škole, kad su zajedno išli na dramsku skupinu.

"Mak i ja znamo se od djetinjstva. Odrasli smo u susjedstvu, išli u istu školu, čak i u istu dramsku grupu. Nije tada ničega bilo među nama, čak ni one dječje simpatije. Nisam ga u međuvremenu vidjela sigurno 15 godina, što je nevjerojatno jer oboje radimo na HTV-u još od 2005. No, onda su nam se jednostavno preklopili životni putevi...", rekla je za Jutarnji list.

Kad je Nevena snimala svoj prvi dokumentarni film, počela se intenzivnije družiti s Makom, a ljubav se javila na Hvaru, gdje su snimali emisiju "Šušur".

Livio Andrijić/Cropix

Druženje su nastavili u Zagrebu, a svoju ljubav nisu mogli dugo skrivati. Niti su željeli. Vjenčali su se na Kornatima samo godinu dana poslije. 

"Nisam baš mislila da ću se tako brzo odlučiti opet za brak, ali dogodilo se. Ne postoji niti jedan razlog koji bih ja sada mogla reći zašto sam ovaj put odlučila i formalno sklopiti brak. I recimo zašto sam ovaj put dodala prezime, a prošli ne. Ni to ne znam objasniti, osim što sam si zakomplicirala život dokumentima. Ali, osjetila sam potrebu za tim. Istina, oduvijek sam neke stvari znala napraviti impulzivno, malo je toga bilo planirano, a i ljubav čini čuda", rekla je Nevena.

I njezinom je suprugu to bio drugi brak, a iz prvog ima dvoje djece te su svi u dobrim odnosima.

"Klinci su super, divni i drago mi je da svi funkcioniramo zajedno. A Mak je priča za sebe, znam se šaliti da bi njega svatko trebao imati za supruga barem neki period, ali ga ne dam. Toliko je dobar, kod njega je sve tako jednostavno. A Makove kulinarske vještine dodatno su poglavlje i svakako jedan od razloga zbog kojeg je dobro biti s njim u braku", rekla je Nevena.

Voditeljica je dugo htjela postati majka, a nakon godinu dana braka konačno su dobili sretnu vijest - ostala je trudna nakon medicinski potpomognute oplodnje i rodila je blizanke Leu i Maru.

Damjan Tadić/Cropix

I taman kad se malo naviknula na roditeljstvo, samo osam mjeseci kasnije saznala je da je ponovno trudna, a ovog puta to se dogodilo prirodno. Rodila je još jednu kćer Vitu.

"Da mi je ovo netko rekao, rekla bih da se grdno šali, da je to neka gadna zezancija, ne bih mogla uopće, ne bih to mogla povjerovati. Mislila sam ono, prvo jedno dijete pa onda za par godina drugo, ali život te iznenadi i piše romane, barem je tako u mom slučaju. Nakon toliko godina čekanja, dobijem dvije divne, predivne blizanke, i onda se dogodi i treća predivna curica, stvarno nevjerojatno", rekla je.

ljubavni par

ljubavna priča

Nevena Rendeli Vejzović

mak vejzović

newsletter

Prijavite se na Newsletter