Predbračna čistoća

Poznati Hrvati i Hrvatice koji su odlučili čekati do braka! Seks prije braka nije blagoslovljen od Boga pa ih i ne zanima


Barbara Marinović
13.01.2019.08:30
Poznati Hrvati i Hrvatice koji su odlučili čekati do braka! Seks prije braka nije blagoslovljen od Boga pa ih i ne zanima
Foto: Instagram/CROPIX

sažeto

Blanka Vlašić priznala je da živi u predbračnoj čistoći, a isto je prije braka prakticirao i Alan Hržica


Barbara Marinović
13.01.2019.08:30

Davnih je dana, prije braka s poznatim košarkašem Markom Jarićem, manekenka Adriana Lima medijima objasnila zašto je odabrala živjeti u predbračnoj čistoći. Jedna od najljepših žena današnjice otkrila je da je tome tako jer treba u braku biti poštovanja, a potom i ljubavi. Marko je čekao do braka, a s njim i Adriana. Dobili su kasnije dvoje djece, no sve to nije bilo dovoljno da se ljubav održi pa su se u konačnici nakon par zajedničkih godina razveli.

Ovih je dana i američki Gospodin Savršeni, Colton Underwood, priznao u reality showu da je još djevac. 'Mnogi me zbog toga zezaju i govore mi da lažem, ali to je istina. Misle da ne znam ništa o tome, a zapravo su takve osobe najseksualnije i najromantičnije', objasnio je Colton.

Ima i nekoliko poznatih Hrvata i Hrvatica koji su se odlučili čekati do braka. Alan Hržica jedan je od onih koji je sa suprugom Rikardom čekao do braka. Nakon što je poročnom životu rekao zbogom i spasenje našao u vjeri, u Međugorju je upoznao sadašnju suprugu. Zaljubili su se i čekali do braka. Usrećio ih je kasnije i sinčić David. Predbračnu čistoću Alan promovira i pri susretima s mladim vjernicima.

Foto: CROPIX

I atletičarka Blanka Vlašić progovorila je o odluci da prije braka ne stupa u odnose. Smatra da bez Božjeg blagoslova nema smisla upuštati se u seksualne odnose jer ih u tom slučaju smatra polovičnima.

Jakov Prkic / Cropix

Da je sa suprugom čekala do braka, na Facebooku je otkrila svojim pratiteljima i Simona Mijoković. Prije negoli je stupila u brak sa svojim Stanislavom, Simona nije imala odnose. Tvrdi da su prije braka četiri godine bili najbolji prijatelji, dijelili sve i dobro se upoznali.

Facebook

Nakon višegodišnje borbe s ovisnošću Stoka se okrenuo vjeri, koja ga je izvukla. Govoreći o svojoj vjeri, priznao je i da bi volio biti snažniji i ustrajniji u predbračnoj čistoći, ali i da se trudi biti bolji. Ostavio je tako pomalo nejasnim je li ili nije bio prije braka ustrajan u ideji da ne stupa u odnose. Danas je Stoka u braku pa je to manje važno.

Željko Sop/Cropix

Simona Mijoković

Blanka Vlašić

stoka

Alan Hržica

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter