Backstreet's back

Pozor, obožavateljice: Bekstrići su se vratili i još uvijek plešu kao da je 1996.


Ines Madunić
18.05.2018.09:10
Pozor, obožavateljice: Bekstrići su se vratili i još uvijek plešu kao da je 1996.
Profimedia

sažeto

Glazba je modernija, ali koreografija je još genijalna kao u dobra, stara vremena


Ines Madunić
18.05.2018.09:10

Ako ste rođeni krajem osamdesetih ili početkom devedesetih, vjerojatno je da ste u jednom nježnom trenutku djetinstva i/ili mladosti bili zaljubljeni u jednog od Backstreet Boysa. Najuspješniji boy bend svih vremena nije još dao sve što imaju. Upravo su objavili novu pjesmu i spot.

"Don't Go Breaking My Heart" klasičan je pop pjesmuljak kakav biste inače očekivali od Liama Paynea ili Justina Biebera - samo što ih ovdje imamo njih pet u originalnoj postavi. Čak je i Kevin s njima.
A možda najbolja stvar je koreografija, bez koje, znaju svi fanovi, nema spota Besktrića.

"Bilo bi lako da se pretvorimo u nostalgičan bend. Naši fanovi uglavnom žele čuti naše najveće hitove na koncertima jer imaju puno sjećanja koja ih vežu za njih. No, pokušavamo ne živjeti na staroj slavi, ne živjeti u prošlosti. Naravno, važno nam je da zadržimo svoj prepoznatljivi zvuk dok eksperimentiramo. Glazba se promijenila pa isprobavamo nove stvari", rekao je Howie.

Ove godine obilježava se 25 godina od osnutka benda i dečki će se vjerojatno uskoro naći u studiju kako bi složili cijeli novi album.

"Još uvijek smo zajedno jer smo u dobrim odnosima i stvarno se sviđamo jedni drugima, vjerovali ili ne. To je baš kao u braku - imamo dobrih i loših trenutaka, ali uvijek o svemu razgovaramo i riješimo što imamo riješiti", rekiao je Howie.

Nadamo se i novoj turneji.

novi spot

backstreet boys

boy bend

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter