Najveće svađe sa setova

Pred kamerama su se ljubili, a u stvarnosti se nisu mogli podnijeti


Mirjana Filipović
09.07.2017.19:00
Pred kamerama su se ljubili, a u stvarnosti se nisu mogli podnijeti
Profimedia

sažeto

Teško je povjerovati da se Rachel McAdams i Ryan Gosling nisu voljeli


Mirjana Filipović
09.07.2017.19:00

Ljubav u filmovima ponekad je toliko uvjerljiva, da nam na pamet ni ne padne sumnjati u dobre odnose glumaca i kad se kamere ugase. No priča je u stvarnosti ipak nešto malo drugačija. Pogledajte u nastavku:

I 13 godina nakon što je film snimljen, 'Bilježnica' je jedan od najomiljenijih romantičnih filmova na koji se jednako plače treći i svaki sljedeći, kao i prvi put. Najveće zasluge za to preuzeli su Rachel McAdams i Ryan Gosling koji su utjelovili ludo zaljubljeni par čija je ljubav zabranjena. Poznato je i da su dvije godine bili u  vezi, no ni u najmanje dobrim odnosima nisu bili tijekom snimanja filma. Gosling Rachel nije podnosio toliko da je redatelja tražio da nađe drugu glumicu.

'Neki to vole vruće' komedija je iz 1959. godine s Marilyn Monroe i Tonyjem Curtisom u glavnim ulogama. Curtis je tijekom snimanja Monroe optuživao da kasni na set te da ne  može zapamtiti tekst scenarija. Jednu od scena morali su ponoviti čak 42 puta dok Monroe svoj dio nije pravilno izgovorila. Poznata je i Curtisova izjava kada je rekao da je ljubiti Monroe bilo kao ljubiti Hitlera.

Julia Roberts i Nick Nolte toliko se nisu mogli podnijeti da su neke od scena za film 'Volim nevolje' snimili odvojeno.

Meryl Streep uvjerila je redatelja filma 'Kramer protiv Kramera' da napravi neke promjene kada je njezin lik Joanne u pitanju, a izmijenila je i neke dijelove u scenariju. Dustina Hoffmana to je poprilično zasmetalo, no to nije puno utjecalo na konačni rezultat pošto je film nagrađen s pet Oscara.

Teri Hatcher satima je znala čekati Piercea Brosnana na setu filma 'Sutra nikad ne umire'. Ni podatak o trudnoći glumice, kao ni njezinim jutarnjim mučninama, nije utjecao na Brosnanovo ponašanje zbog čega je njihov odnos trajno bio narušen.

Otkako je počelo snimanje filma 'Silver', Sharon Stone nije željela da joj partner bude William Baldwin. Smatrala ga je aseksualnim. Sukob između njih dvoje bio je neizbježan, zahtijevali su da zajedničke scene snimaju odvojene, a njihova ljubavna scena zapravo je bila scena mržnje.

Sean Young bila je jedna od onih glumica osamdesetih s kojima je bilo teško raditi. Strast na filmskom ekranu s Harrisonom Fordom u filmu 'Blade Runner' zamijenila bi mržnja kad su se kamere ugasile.

Film 'Mad Max: Fury Road' sniman je u poprilično teškim uvjetima - u pustinji, na vrućinama, u potpunoj izolaciji. U jednom od intervjua Theron je priznala da su ona i Hardy izluđivali jedno drugo na setu. No glumci su snimanje ipak završili u dobrim odnosima i to jer je Hardy kolegici poklonio njezin portret s porukom - 'Ti si apsolutna noćna mora, ali i si ujedno i fantastična. Na neki način ćeš mi i nedostajati'.

ljubav

star vibes

film

veza

Podijeli članak