Naša omiljena missica

Predivna Fani Čapalija zvijezda je novog spota klape Rišpet


100posto
06.11.2017.11:25
Predivna Fani Čapalija zvijezda je novog spota klape Rišpet
Promo

sažeto

Splićanka je snimila novi spot s klapom Rišpet za pjesmu 'Kad iman tebe'


100posto
06.11.2017.11:25

Nakon velikog uspjeha s hitom "Šta mi ljube oćeš kazat", klapa Rišpet nastavlja niz novom uspješnicom naziva "Kad iman tebe". Ponovno je riječ o veseloj dalmatinskoj pjesmi ljubavne tematike, skladatelja klape Rišpet - Pere Kozomare, na tekst Jasmina Tursića. Pero Kozomara se i ovoga puta odlučio za veseliju pjesmu koju će Rišpet uvrstiti u svoj repertoar.

"Nadam se kako će se i ova pjesma svidjeti našoj publici koje je svakim danom sve više - na Facebooku nas trenutno prati preko 50.000 fanova, a na brojnim koncertima ovog ljeta impresionirali su nas svojom brojnošću i poznavanjem svih tekstova. 'Jer kad iman tebe - ka' da moj je cili svit, samo u tvom zagrljaju vridilo bi mi umrit' novi je refren koji vjerujemo da će brzo upamtiti", objasnio je.

Klapa Rišpet u izdanju "Hit recordsa" izdala je i posljednji album naziva "Reći ćeš mi fala", koji je postigao zavidnu prodaju te se još uvijek nalazi na listi među 30 najprodavanijih hrvatskih albuma.

Promo

U spotu klape ulogu glumice ovoga puta preuzela je prekrasna Splićanka, bivša Miss Hrvatske Fani Čapalija.
"Ovo je moja druga suradnja s Klapom Rišpet, tako da je snimanje proteklo u opuštajućoj i ugodnoj atmosferi. Inače sam veliki ljubitelj klapskog pjevanja, tako da je ova pjesma baš po mom guštu. Veselim se spotu i vidjeti reakcije ljudi", rekla je Fani.

Promo

U brojnim hitovima klape Rišpet, predvođenom legendarnim frontmenom Ivom Amulićem, možete uživati u sljedećim mjestima: 17. studenog Strunjan-Slovenija. 9. prosinca Krapina, 14. prosinca Zagreb, 15. prosinca Varaždin, 16. prosinca Ivankovo, 23. prosinca Istarsko narodno kazalište Pula, 31. prosinca Novi Vinodolski. Sve informacije o nadolazećim nastupima možete pronaći na njihovoj Facebook stranici.

spot

Fani Čapalija

klapa

klapa Rišpet

newsletter

Prijavite se na Newsletter