Manekenka stigla u Zagreb

Premalo kilograma, previše estetskih zahvata, podrška ultradesnici: Nina Morić uvjerljivo je najskandaloznija naša manekenka


Barbara Marinović
13.07.2018.09:35
Premalo kilograma, previše estetskih zahvata, podrška ultradesnici: Nina Morić uvjerljivo je najskandaloznija naša manekenka
Profimedia

sažeto

Nina Morić prometnula se tijekom godina u manekenku koja ima priličan broj skandala iza sebe


Barbara Marinović
13.07.2018.09:35

Manekenka Nina Morić ovih je dana stigla u Zagreb gdje vrijeme provodi sa svojom majkom, ali i ostatkom obitelji. Je li tek u privatnoj posjeti ili ima i poslovnih aspiracija prema domovini - nije otkrila. No, na Insta Storyju snimila je par videa i pokazala kako provodi vrijeme u Zagrebu, a time otkrila da čak i s rođenom majkom priča na talijanskom (iako je, naravno, moguće da je zbog followersa odlučila pričati na svom drugom jeziku, op.a.). Ako vratite vrijeme, jedan od prvih skandala atraktivne Nine bila je upravo njena zaboravna priroda zbog koje je zaboravila svoj materinji jezik. Kao mlada djevojka sreću je odlučila potražiti u Italiji, a nakon nekog vremena otkriveno je da je hrvatski djelomično zaboravila. No, ta crtica iz života tek je zaista mali i zanemarivi dio skandala Nine Morić.

Premalo kilograma

Tijekom godina Morić je prozivana za drastičan manjak kilograma. Žena zaista ima izvanrednu liniju i nema potrebe da se uzrujava oko kilograma, no manekenstvo je učinilo svoje pa je Morić vjerojatno opterećena više nego što bi trebala biti. Nije za zanemariti ni životne probleme koji su je sustigli, a koji sigurno utječu i na zdravlje i na apetit. U jednoj fazi je na 178 cenimetara imala tek 50 kilograma.

Previše plastičnih operacija

I dok je prozivana zbog manjka kilograma, kritizirana je i zbog viška plastičnih operacija. Kada je u svibnju ove godine ušla u talijanski Big Brother da bi podržala svog dečka Luigija Favolosa, mnogi su se šokirali izgledom njezinog lica. Sada na stranu stavimo svađu, no lice joj je bilo izobličeno. Vjerojatno je pretjerala s nekim zahvatom. Skužili su to i gledatelji - usporedili su Ninu s pokojnim Michaelom Jacksonom.

Loši odnosi s muškarcima

Luigi Favoloso mlađi je od Nine i potpuno je problematičan. Osim što su se posvađali javno u reality showu, svojedobno su nestali pa je Luigijeva majka alarmirala i medije i policiju i molila sve koji znaju da joj jave gdje su Nina i njezin sin. Ne treba ni spominjati Fabrizia Coronu koji je završio u zatvoru zbog ucjene. Problematični Corona unesrećio je Ninu na više načina, a najgora situacija jest ona koja se tiče skrbništva nad njihovim zajedničkim sinom.

Cropix/Arhiva

Priključila se ultradesničarskoj stranci

Šokirala je Morić kada se prošle godine priključila stranci 'CasaPound', inače otvorenim fašistima. Počela je isticati u intervjuima da se Talijani moraju ponovno zaljubiti u svoju zemlju. Dala je svoje mišljenje i o migrantima, čiju poplavu u Italiji smatra negativnom za tu zemlju.

Nina Moric

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter