UMRO TAJČIN MUŽ

Matthew je u 47. godini izgubio životnu bitku: 'Nije više u bolovima, sada je zaista slobodan'


100posto
14.11.2017.19:35
Matthew je u 47. godini izgubio životnu bitku: 'Nije više u bolovima, sada je zaista slobodan'
Facebook

sažeto

Uz tužne retke Tajči je objavila video koji je njihov sin Dante tati napravio za rođendan


100posto
14.11.2017.19:35

Matthew Cameron, Tajčin suprug, preminuo je u 47. godini nakon višemjesečne borbe s rakom pluća. Tužnu vijest je objavila popularna pjevačica na Facebooku i tako rastužila svoje pratitelje koji joj od objave vijesti pišu komentare podrške.

Uz tužne retke Tajči je objavila video koji je njihov sin Dante tati napravio za rođendan. "Matthew Shane Cameron više ne osjeća bol. Više nije sputan ljudskim granicama. Sad je istinski slobodan", napisala je te dodala da "moraju izvući snagu i sreću iz svega što je bio i što im je dao".

Pjevačica mu je tijekom bolesti bila najveća potpora. Skupljala je donacije, organizirala i odrađivala koncerte te prodavala knjige, postere i albume. Matthew je iza sebe ostavio trojicu sinova, Dantea, Evana i Blaisea.

U veljači je Tajči obznanila kako joj je muž bolestan

U veljači ove godine Tatjana Cameron Tajči putem Facebooka objavila je da njezin suprug Matthew Cameron boluje od raka pluća i zamolila za pomoć i molitve sve njegove bližnje i one koji su to voljni.

Liječnici su u to vrijeme njezinom mužu iz plućne maramice uklonili čak 750 mililitara tekućine koja mu je pritiskala srce.

Bol je bila brutalna, nisam mogao disati, Skinuli su me s morfija zbog operacije, jedva sam to izdržao. Teško sam disao, a srce mi je počelo jako lupati čim sam malo pomaknuo ruku. Ni suze nisam mogao obrisati - objasnio je u podužem postu nakon prvih tretmana njezin muž te se zahvalio svima na molitvama.

Ovim putem htio sam samo reći da sam iznenađen tolikom podrškom i ljubavi koja mi stiže sa svih strana. Meni je ljude lako voljeti, no teško mi je shvatiti da toliko vas voli mene - iskreno je napisao Tajčin suprug u objavi koja je usljedila.

Tajči je čitavo vrijeme naglašavala kako svog supruga smatra najhrabrijim čovjekom kojeg poznaje te kako vjeruje u njegovo ozdravljenje. u svibnju je na Facebooku napisala: "Matthew je stabilno. Njegov je rak prestao rasti, a doktor kaže da se čak čini da je malo manji. To su odlične vijesti".

Producent i njegova supruga su i na internetu skupljali novac kako bi Matthew mogao na inovativnu terapiju. Jedno je vrijeme išao na kemoterapiju, no od toga je odustao jer je imao ozbiljne nuspojave. Novi tretman mu je mnogo bolje odgovarao.

"Lijekovi koje uzima, kao i molitve, promjena prehrane, ulja koja uzima i ljubav koja liječi - sve to učinilo je svoj posao. Hvala vam svima za molitve, samo nastavite, molim vas", napisala je Tajči.

Nažalost, unatoč promjeni liječenja i pozitivnim učincima, Tajčin suprug je na kraju preminuo od bolesti.

tajči

Matthew Shane Cameron

Dante