Kylie Jenner uživa u trudnoći

'Prepušta se neobičnim porivima za hranom i ne razmišlja o kilogramima'


Mirjana Filipović
24.10.2017.08:25
'Prepušta se neobičnim porivima za hranom i ne razmišlja o kilogramima'
Profimedia

sažeto

Najmlađa članica obitelji Kardashian s partnerom Travisom Scottom navodno čeka djevojčicu


Mirjana Filipović
24.10.2017.08:25

Iako potvrda o trudnoći s njezine strane još nije stigla, mnogi su i više nego uvjereni da Kylie Jenner (20) zbilja čeka prvo dijete kako se šuška jer izbjegava pojavljivanje na eventima, a nije viđena ni na setu kada je ostatak njezine obitelji nedavno snimao božićni specijal za reality.

 

Friday the 13th ?

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on Oct 13, 2017 at 1:33pm PDT

Razlog tome su ponajviše, kako piše Hollywood Life, jutarnje mučnine zbog kojih je primorana većinu vremena boraviti u svom domu. Njezin partner Travis Scott, koji je otac njezinog djeteta, uspješno se suočava s njezinim promjenama raspoloženja i neobičnim željama za hranom.

- Kylie već sad jako brine o svom djetetu. Trenutačno je njezina beba jedino o čemu priča i govori - kaže izvor blizak obitelji.

Dodaje da najmlađa članica reality obitelji najviše uživa u hranu jer smatra da je to jedini period u životu kada ne mora brinuti o svojoj težini.

- Prepušta se svemu što poželi - dodaje izvor.

 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on Sep 19, 2017 at 12:30pm PDT

Kylie i Travis navodno čekaju djevojčicu, a starletu najviše veseli izbor outfita koje već ima u pripremi za svoju kćerkicu. Reality zvijezda već je potrošila hrpu novaca za prinovu koja stiže.

trudnoća

Kylie Jenner

Kardashians

Travis Scott

Podijeli članak