Ovako izgleda prava ljubav

'Prije 17 godina udala sam se za svog najboljeg prijatelja, svaki dan s tobom je fantastična zabava'


Ines Madunić
20.11.2017.13:00
'Prije 17 godina udala sam se za svog najboljeg prijatelja, svaki dan s tobom je fantastična zabava'
Getty Images

sažeto

Catherine Zeta Jones na Instagramu je objavila fotografiju s vjenčanja s Michaelom Douglasom


Ines Madunić
20.11.2017.13:00

Velška ljepotica Catherine Zeta Jones (48) svom je suprugu Michaelu Douglasu (73) čestitala 17. godišnjicu braka na Instagramu. Glumica je objavila fotografiju s njihovog vjenčanja u njujorškom hotelu Plaza prije 17 godina te napisala dirljivu posvetu.

"Prije 17 godina rekla sam 'Uzimam' svom najboljem prijatelju i ocu našeg dvoipolmjesečnog sina. Mislila sam da ne može biti bolje od tog dana, ali i to se dogodilo. Sretna godišnjica, dragi Michael. S tobom, Dylanom i Carysom u mom životu, svaki dan može biti 12-satna fantastična zabava u Plazi u New Yorku. Volim te", napisala je Catherine.

Ona i Douglas u vezi su 18 godina, a mnogi su mislili da njihova veza neće opstati zbog razlike od 25 godina.

"Prvi put kad sam ju vidio rekao sam: 'Wow'. Te prve večeri rekao sam joj da ću biti otac njezine djece. I čim sam to rekao pomislio sam da sam uništio sve svoje šanse", rekao je kasnije Douglas. Ubrzo su završili zajedno, a na vjenčanje su morali čekati jer je Douglas tad još bio u braku s prvom suprugom Diandrom Douglas.

 

One of our early dates, a boxing fight in Vegas! You got me at round one. Happy Birthday darling.

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on Sep 25, 2017 at 4:12am PDT

Na Staru godinu 1999. Douglas je kleknuo i zaprosio Catherine, a ona je uskoro saznala da je trudna. Dylan Michael rodio se u kolovozu 2000. godine, a kći Carys dobili su tri godine poslije.

Catherine i Michael prošli su kroz teške trenutke u svojoj vezi. On je obolio od raka grla, a ona se godinama borila s bipolarnim poremećajem. Ipak, njihov je brak jači nego ikada.

 

Backstage at #CarnegieHall. Just about to sing "Didn't We" by Jimmy Webb. Love and support from my husband, such a special night.

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on May 4, 2017 at 7:56am PDT

ljubav

brak

godišnjica

Michael Douglas

Catherine Zeta-Jones

Podijeli članak