Kraljevski stalker?

Princ Harry dvije je godine planirao susret s Meghan Markle, kažu njegovi prijatelji


Dina Plevnik Hajduk
29.10.2017.15:05
Princ Harry dvije je godine planirao susret s Meghan Markle, kažu njegovi prijatelji
Reuters

sažeto

Harry je dvije godine prije upoznavanja govorio da je Meghan njegova idealna žena


Dina Plevnik Hajduk
29.10.2017.15:05

Zgodni princ Harry, vragolan britanske kraljevske obitelji i Meghan Markle, prekrasna zvijezda serije 'Suits', upoznali su se na teniskom meču, izmijenili par riječi i zaljubili se preko ušiju.

Američka ljepotica do sada je upoznala cijelu kraljevsku obitelj, uključujući i kraljicu, a šuška se o vjenčanju koje će biti još zanimljivije od Kateinog i Williamovog, jer se ipak radi o sklapanju braka crne ovce obitelji i razvedene glumice koja živi 'preko bare'.

Ova priča zvuči romantično, kao iz filma, no daleko je od istine, otkriva stručnjakinja za kraljevsku obitelj, Katie Nicholl.

U dokumentarcu objavljenom na televizijskoj postaji Channel 4 izjavila je kako je popila piće s dobrim prijateljem princa Harryja i doznala kako je sve počelo, piše The Sun.

Još prije dvije godine, Harry je prijateljima rekao kako je njegova idealna žena Meghan Markle iz serije "Suits". Za pomoć oko prvog susreta zamolio je Markusa Andersona koji je navodno i zaslužan za upoznavanje na teniskom terenu 2016. godine.

Reuters

Glumica je stigla u London kako bi pogledala meč Serene Williams, a za vrijeme boravka u Velikoj Britaniji bila je pozvana i na privatnu zabavu u četvrti SoHo na kojoj se 'sasvim slučajno' našao i Harry.

Ostalo je povijest, pisana odlučnom rukom princa Harryja!

 

kraljevska obitelj

veza

brak

princ Harry

Meghan Markle

celebrity

Podijeli članak