Bliži se veliki dan

Princ William će vratiti uslugu i biti kum mlađem bratu Harryju na vjenčanju


Ines Madunić
26.04.2018.16:00
Princ William će vratiti uslugu i biti kum mlađem bratu Harryju na vjenčanju
Reuters

sažeto

Još se ne zna koga je Meghan Markle izabrala za kumu 


Ines Madunić
26.04.2018.16:00

Princ Harry (33) odlučio je da će mu brat William (35) biti kum na vjenčanju s Meghan Markle (36). Vijest je objavila Kensingtonska palača uz seriju njihovih fotografija od djetinjstva do danas.

William će tako vratiti uslugu mlađem bratu, koji je njemu bio kum na vjenčanju s Kate Middleton (35) 2011. godine.

Vjenčanje Harryja i Meghan Markle bit će 19. svibnja, a još nije poznato tko će biti Meghanina kuma ni djeveruše, a princ George (4) i princeza Charlotte (2) nosit će cvijeće. Na svadbi će  biti oko 600 ljudi, a među poznatim uzvanicima naći će se Meghanina prijateljica Priyanka Chopra i bračni par Beckham.

Nedavno je objavljeno kako će audio snimka vjenčanja iz dvorca Windsor biti dostupna na streaming servisu samo nekoliko sati nakon ceremonije, a kasnije će biti objavljena i na vinilu. Za vrijeme ceremonije nastupit će čelist Sheku Kanneh Mason, velška soporanistica Elin Manahan Thomas, zbor kapele Svetog Georgea i gospel zbor Kingdom.

A što se tiče Williamove obitelji, još nije poznato kako su on i Kate nazvali svoje treće dijete. Mali princ uskoro bi trebao i službeno dobiti svoje ime, a na kladionicama zasad najbolje stoje Arthur i Albert. 

kraljevska obitelj

vjenčanje

princ Harry

Meghan Markle

princ William

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter